Brazilská producentka ze stáje Diynamic music roztančí pražský  Storm!

Jsme velice rádi, že ve spolupráci s domácím underwear shopem Trenyrkarna.cz a domácím producentem Subgatem, můžeme představit umělkyni ANNU českému publiku. Současně tak producent Subgate navazuje na uplynulé rezidentní večery v klubu Storm, na nichž v minulosti vystoupili zahraniční hosté Loco & Jam, Dave Angel a řada dalších. O domácí support se postarají kromě rezidenta eventu i domácí zástupci Tibiza, JB & Flesh, Thin & Thick, TGT Project a Dave Substance D.

Rok 2017 je dle slov brazilské divy Anny nejúspěšnějším v její kariéře. Kromě vystoupeních po celém světě, v rámci kterých se představila například na festivalech jako jsou Awakenings v Holandsku, Ultra Music Festivalu v Miami, v Austrálii nebo na Ibize, se jí díky jejímu osobitému stylu daří i na producentské dráze. Její skladbu “Odd Concept” is oblíbil sám Solomun, který ji vydal na svém domovském labelu Diynamic a několik měsíců držela přední příčky charts. Další počiny charismatické Anny s osobitým rukopisem spatřily světlo světa na neméně známých labelech, mezi které patří Tronic, Suara, Terminal M či Get Physical.

V rámci své producentské kariéry Anna spolupracovala a remixovala skladby pro osobnosti elektronické scény jako jsou Tiga, Audion, Matador a Reboot. Prestižní časopis Mixmag o Anně a její hudbě napsal: “Let’s get one thing straight: we f*cking love ANNA and her beats.”

Kromě nabitého hudebního programu bude pro návštěvníky eventu připravena speciální Trenýrkárna.cz zone. Bude možné si tak vyzkoušet netradiční úkoly a disciplíny. Chybět nebude například fotbálek se svůdnými Wildcats, kolo štěstí a nesmíme zapomenout na tombolu o speciální ceny by Trenýrkárna.cz!

 LINE UP 
★ANNA /DIYNAMIC, TERMINAL M – BRASIL★
★Subgate & Tibiza★
★JB & Flesh★
★Dave Substance D★
★Thin & Thick★
★TGT Project★

VSTUPENKY / TICKETS
https://storm-club.cz/Anna_Tickets

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

Více informací naleznete na Facebooku: https://bit.ly/anna_event

Zdroj: TS