Break4Beats – Beta Recordings Night!

První díl nové sezóny Break4Beats, která odstartuje v pátek 26. října, bude věnovaný vydavatelství Beta Recordings. Těšit se tak můžete na Johna B, L Plus a Rida.

Podzimní Break4Beats s podtitulem Beta Recordings Night bude mít hned tři hlavní hvězdy. Tou nejzářivější bude samotný head honcho celého vydavatelství John B (UK). Lady Gaga drumandbaassu, jak je někdy výstižně popisován, patří mezi nejproduktivnější postavy d‘n’b scény. Kromě neustálého vystupování, produkování a vedení labelu také vydává pravidelné podcasty (už 96 dílů!), natáčí video blogy ze svých cest, vaří, a když mu přeci jen zbude trocha volného času, tak běhá půlmaratóny pro charitu. John B je celebrita v tom nejlepším slova smyslu.

Big bosse labelu Beta Recordings doplní dva jeho důstojníci. Prvním z nich bude L Plus (SK), DJ a producent, který už roky po sobě dokazuje, že patří nejen mezi československou, ale i zahraniční špičku. Vzpomenout můžeme např. jeho track Middle East Sun (2008), který si našel cestičku až na legendární kompilaci ze série Nightlife Andyho C. Z poslední doby je to pak např. jeho remix Johnovy skladby Light Speed, který vyšel právě na Beta Recordings.

Ze stejného těsta je uhnětený také další důstojník Beta Recordings Rido (CZ). Podobně jako L Plus i on patří mezi uznávané a zkušené producenty, a to nejen v naší domovině, ale i ve zbytku světa. Svědčí o tom např. tracky Twisted (feat. Thomas Oliver) a Focus (2011), jež se dostaly na 58. díl prestižní kompilace FabricLive, kterou si vzal na starost Goldie. Za zmínku stojí i jeho remix tracku Heroes z nejnovějšího alba Johna B Light Speed (2012).

Trojčlennou posádku Beta Recordings doplní na hlavní stage zástupci brněnského Redrumu Sayko a Pier. Hostem Breakmatch stage bude tentokrát Valoa, k němuž se přidají reprezentanti Pohonu, jmenovitě Marcco, Kotlyk a Yak.

BREAK4BEATS: Beta Recordings Night
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
26. 10. 2012
Start:
21:00 hod.
Vstupné:
180 Kč (předprodej) / 220 Kč (na místě)
Main stage:
John B (Beta Rec. / UK), L Plus (Beta Rec., Technique Rec. / SK), Rido (Beta Rec., Metalheadz Rec. / CZ), Sayko, Pier (Redrum)
Breakmatch stage:
Valoa, Yak, Kotlyk, Marcco (Pohon)

Zdroj: Fléda