Breaking Soundz #44: Rozhovor Im Cyber + posledné info!

Je IM CYBER na materskej dovolenke? To by ste chceli vediet? Tak sa to hneďdozviete… A okrem tejto pikošky samozrejme aj ostané podstané informácie o 44. pokračovaní Breaking Soundz party na ktorej si môžete zažúrovať s Ivanou už dnes večer v trenčianskom klube Lúč.

Výhercom súťaže o 2 voľné vstupy na dnešnú klubovú noc sa stáva:
JAKUB KADURÍK z Považskej Bystrice
Gratulujeme. Tvoje meno + 1 už je napísané na zozname hostí.

A tu už je avizované krátke interview s IM CYBER…

Ahoj Ivanka, ako sa máš a čo máš nové od tvojej poslednej návštevy v Trenčíne?
Ahoj Mario, dìkuju, mám se krásnì… Předevčírem jsme si pořídili štìnì boxera, tak zažívám mateřskou euforii a všechno ostatní mi je nìjak úplnì jedno)


Takže teraz budeš mať matersku dovolenku? Dúfam, že to nebude mať nejaky negatívny dopad aj na tvoju djskú kariéru?
Pokud nepovažuješ za negativní to, že budu z každýho hraní spìchat rychle domù, tak se asi nic moc nemìní. Ale je fakt, že teď to moje rozhodování, jestli nìkam cestovat a strávit noc v klubu, bude ještì dùkladnìjší…


Na otázku jedného z fanúšikov v online chate, ktorý práve v tejto chvíli beží na facebooku si nám prezradila že tvoj obľúbený producer je D-Bridge (exit records) znamená to že aj tvoje djské sety sú teraz mäkšie ako kedysi?
Tak urcite…)) Kdyby bylo jen na mnì, hraju už jen deepovky a atmosférický vìci, ale spousta lidí to stále ještì nedává. Snažím se proto vždycky najít nìjaký kompromis – aby mì to bavilo a oni neodcházeli z parketu. Ideální je, když se povede postavit dobrý příbìh – lidi si pak kolikrát ani nevšimnou, že tancujou na nìco, nad čím by jindy ohrnovali nos. To mi pak dává velkou svobodu a ve finále i pocit naplnìní… A zítra teda asi bude hrát velmi nìžnì)


V dnešnej dobe už sa djing posunul niekde úplne inde ako to bolo kedysi, keď dj potreboval iba sluchátka a kufor s platňami. Ovplyvnil vývoj technológií nejako aj tvoj prístup k djingu ako takému?
Dlouho jsem odolávala, tahala stále na rameni tu tìžkou tašku a nedala dopustit na přímej kontakt s deskou. Ale už v tom taky jedu. Zatím jsem ve fázi CD DJ (je to praktický, rychlý, levný…) a možná jednou pùjdu ve svojí technologický evoluci ještì dál. A k tìm vášnivým debatám o tom, z čeho by mìl správný DJ hrát… Roni Size prý jednou řekl: nemluví technologie, ale hudba. Tak s tímhle souhlasím. Nezáleží na tom, co používáš, ale jak.

Práve kvôli týmto veciam je dnes takmer každý puberťák djom aj keď väčšina s nich o djingu nič nevie a ich motivácia je úplne iná ako by sme očakávali. Ako vnímaš tento fenomén ty osobne?
Jasnì no, s technologickým vývojem šla ruku v ruce demokratizace elektronický hudby a na jednu stranu je hezký, že si to mùžou vyzkoušet všichni, ale zároveň je teď internet plnej špatný produkce a wanna be DJs. Ale myslím, že tím sítem stejnì nakonec propadnou jen ty nejlepší zrnka. Ať už jsou to ty, který do toho jdou srdcem a mají sice míň, ale o to kvalitnìjších posluchačù, anebo ty, který používají spíš hlavu a dìlají hudbu pro masy. Obojí se musí umìt a nemá na to každej Lojza.

Skús na záver nejako stručne a výstižne povedať prečo by si dnes večer nemali trenčiansky fanúšikovia dru&bassu a breakbeatu nechať ujsť návštevu BREAKING SOUNDZ party…
Kdo nepřijde, bude druhej den litovat)

Ďakujem za rozhovor :)
Aj ja ďakujem, tìším sa veľmi!

line up:
22.00 ::: Naklad
23.30 ::: Ya & MC T-Tank
01.00 ::: IM CYBER
03.00 ::: Wychitawacs

Wychitawacs & Face2bass present:
B R E A K I N G   S O U N D Z #44
piatok 30.9.2011 | Trenčín, klub Lúč
starring:
IM CYBER (take control/cz)
Wychitawacs (breaks.sk)
Ya & T-Tank (face2bass)
Naklad (face2bass)
visuals & projection by face2bass
guestlist free entry | door ticket 3 €

Breaking Soundz

 

Zdroj: breaking soundz – press info
Publikoval: Redakcia GREGI:NET