Breaking Soundz #48: Posledné info!

Kto vyhral voľné vstupy a kto a kedy bude dnes večer v trenčianskom klube Lúč hrať sa dozviete v nasledujúcej správe. Voľné vstup na dnešnú BREAKING SOUNDZ party a jednu exkluzívnu voľnú vstupenku na hviezdami nabitú Hospitality party (Trenčín Expo Center 31.3.12) v našej súťaži vyhráva:  Janka Janíčková z Trenčína. Gratulujeme.
Nárok na výhru je možné si uplatniť (po overení totožnosti) len osobne v klube Lúč počas konania akcie Breaking Soundz dňa 16.11.

Hospitality

Skrátka však neprídu ani ostatní fanúšikovia drumabassu a značky HOSPITAL. Počas Warm Up party si budú môcť zakúpiť priamo v Lúč Klube vstupenky na Hospitality za zvýhodnenú predpredajovú cenu (bez servisných poplatkov).

Na Wychitawacsovej narodeninovej party sa okrem headlinera večera, ktorým je boss hornonitrianskeho drum&bassu a spoluorganizátor eventov Let It Roll a Hospitality Mr. KATO, predstavia aj DJ Twist a chlapci z Face2basS crew. Dj Ya sa predstaví v spoločnom performance s hip-hopovou formáciou Knockout. Možeme sa teda tešiť na svieže a energické kombinácie dubstepu s hip-hopom a djingu s live vystúpením…

mixtape

BREAKING SOUNDZ #48 „Hospitality Warm Up“
friday 9.3.2012 | 22.00 | Klub Lúč – Trenčín
guestlist free | door ticket 3 €
cez túto udalost na facebooku 2,5 €
WYCHITAWACS’s b-day celebration with friends
YA feat. MC T-TANK + NAKLAD (face2bass)
TWIST (tnt crew)
special guest star DJ KATO (let it roll boss)
projection and visiuals by Face2basS
● Predpredaj vstupeniek na HOSPITALITY Slovakia za najvýhodnejšie ceny bez poplatkov !

BS

Zdroj: Klub Lúč – press info
Publikoval: Redakcia GREGI.NET