Breaks.sk in Subclub.

Kedy sa hral naposledy pod hradnou skalou breakbeat ? Ťažká otázka, podstatné ale je, že 5.júla zavíta do Subclubu Breaks.sk crew v zložení Macho a Treto, aby vám naservírovali polámanú hudbu.

Doplní ich pán Naada-J, ktorý je na scéne už 17 rokov a celé to odštartuje dubstepovým setom M Bass. Navyše v klube budú k dispozícii zdarma originálne s breakbeatovým setom, ktorý Macho namixoval pre magazín Wave. No nekúp to !

MACHO
vim records/breaks.sk/diablo loco
www.soundcloud.com/machobreak

www.facebook.com/machobreakbeat

Momentálne najúspešnejší domáci breakbeatový producent a dj. Má za sebou odohraté akcie na Slovensku, v Čechách, v Srbsku a v Rakúsku. Na konte má 17 original releasov a viac ako 20 remixov, medzi inými napríklad aj remix pre legendu Meat Katie. Jeho sety odzneli v rádiách Europa2, RádioFM, Radio1 a jeden set vyšiel aj ako cd príloha magazínu Wave. Jeho tracky hľadajte na labeloch Lot49, Breaks.sk, Vim Records, Diablo Loco, Kindcrime Recordings, Raveart Records…

NAADA-J
naada.sk

Ostrieľaný dj, ktorý sa pohybuje na scéne od roku 1996, pôvodne pod pseudonymom Da Jae. V roku 1999 spoluzakladá booking Naada. Do roku 1999 stihol hrať na mnohých akciách od Bratislavz po Banskú Bystricu, neskôr aj vo Viedni a v Prahe. Od roku 2004 sa prezentuje pod menom Naada-J a v kultovom klube Reset v Partizánskom poriada akcie Breakoma a breakbeat stage na akciách Trident.

TRETO
breaks.sk
www.soundcloud.com/treto

Dj z Trenčína, ktorý hrá klasické electro a breaky občas oživené rovným beatom. Doteraz sa stihol predstaviť na Slovensku a v Českej republike. Vypočujte si jeho najnovší podcast: https://www.mixcloud.com/breakssk/breakssk-podcast-15-treto/

M BASS
www.soundcloud.com/m-b-bass

Dubstepovo drumandbassový dj a producent z Piešťan, ktorý zatiaľ väčšinu svojej produkcie schováva doma v šuplíku, ale už čoskoro by sa mali niektoré tracky dostať von.

FB event: https://www.facebook.com/events/476501025772227/

Zdroj: Breaks.sk