Britská dnb ikona Prolix zavítá již tento pátek do Stormu.

Britská drum & bassová ikona jménem PROLIX se po více než roce vrací do Stormu, kde bude headlinerem páteční afterparty zimní edice D&B události Beats Evolution Conference – světově první Drum & Bass konference, která tento víkend přináší workshopy zaměřené na produkci, demo listenings sessions, masterclasses a spousty dalšího s předními dnb producenty. Support Prolixovi zajistí ti nejkvalitnější CZ/SK djs, jako jsou Changing Faces, Philip T.B.C, Akira, Bifidus Aktif a další.  

 

 LINE UP 
Prolix (UK)
Changing Faces (SK)
Philip T.B.C
Akira & Bifidus Aktif
Buckx / TOD / ZBR

VSTUPNÉ
předprodej 120 Kč (+ poplatek): https://storm-club.cz/prolix_tickets
na místě 160-190 Kč

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

Více informací naleznete na Facebook události.

Beats Evolution Conference (24. – 25. 2. 2017)

Díky partnerům a skvělé spolupráci s účinkujícími se podařilo zajistit, že bude na Beats Evolution Workshops VSTUP ZDARMA! Jsi producent a zajímají tě nejnovější tipy, triky a rady, jak posunout svou hudbu na novou úroveň? Pak je tento workshop určený přesně pro tebe! Stačí se registrovat na stránkách: https://beatsevolution.cz/registrace/.

Zjistěte více na https://beatsevolution.cz/

——————————————————————————————————————————————-

Všem fanouškům tvrdšího Drum & Bassu není třeba PROLIXe nijak zvlášť představovat. Jedná se o britskou dnb ikonu, vydávající pod labely jako je RAM, Playaz & Ganja Tek, Vision, Shogun, Blackout, OWSLA a další. Spolupracuje s řadou špičkových umělců dnb žánru, jako jsou Noisia, Misanthrop, Icicle a další. Jedno z jeho klíčových alb vydaných k dnešnímu dni byl „Project Trendkill“, na kterém spolupracoval s Gridlokem. Toto album se vyšplhalo na vrchol žebříčku nejstahovanějších alb a stalo se součástí zásob bagu snad každého DJe po celém světě. Od Prolixe můžete čekat ty nejnabitější sety plné energie.

Changing faces je mladá DJka a producentka původem ze Slovenska, která vás zavede do světa hlubokých bassů a nadčasových melodií, které zaujaly např. i RAM, UKF’s label Pilot, Let It Roll crew, Fokuz Recordings a mnoho dalších. Inspirována a podporována těmi největšími producenty, Changing Faces přináší nejvyšší kvalitu DNB po celé Evropě.

Philip T.B.C. je DJ a producent z České republiky, který se k djingu dostal poprvé v roce 1998. Od té doby se věnoval stylům, jako je breakbeat, dnb, dubstep, hiphop, wonky až po vlastní rozmanitou produkci. Pravidelně ho můžete slyšet hrát po celé ČR, ale i v Maďarsku, Rakousku, Švédsku, Ukrajině, Španělsku atd., v posledních letech se zúčastnil i většiny velkých letních festivalů, jako jsou Let It Roll, Pohoda, Cosmic Trip, Svojšice apod. Roku 2005 si dokonce zahrál jako předskokan The Prodigy na festivalu Pohoda. Dále předskakoval světové dnb elitě, jako jsou Andy C, Ed Rush and Optical, Pendulum a další. Obdržel také několik ocenění v anketě Czech DNB Awards (3x třetí místo v kategorii nejlepší český DNB DJ, 1. místo v kategorii Skladba roku).

Bifidus Aktif začínal v roce 2004 v Shadowboxu, pro který dlouhá léta psal články a reporty, a poté se stal známou tváří i díky své práci PR manažera Let It Rollu. Své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu. Za své DJské působení procestoval velkou část Čech a Slovenska a zahrál si i po boku několika světových DJských es. Ve svých setech dává přednost modernímu tanečnímu zvuku (Pendulum, Sub Focus, State Of Mind), který kombinuje s liquid funkem i tech stepem (Kemal, Stakka + Skynet, Noisia); v jeho bagu však nechybí ani zasněné, atmosferické a deep tracky například z labelu Subtitles. 

Zdroj: Storm club