Britský producent Prolix v Storme!

Po půlroční pauze pro vás Storm club opět připravil mejdan Take Control, se kterým vám přináší i jednoho z nejvlivnějších a nejúspěšnějších neurofunkových producentů současnosti a tím je britský PROLIX. Support bude doplněn předními českými DJs a k tomu ještě i vítězem contestu, který právě probíhá.

Tento vysoký sympaťák, Chris McCarthy aka Prolix, není třeba dlouze představovat. Každý drum&bassový nadšenec zná jeho tracky, kterých má na svém kontě již přes 150 a to na labelech jako Ram, Playaz, Metalheadz, Commercial Suicide, Renegade Hardware, Viper, Virus, Bad Taste nebo jeho vlastním, Trendkill Records. Mezi jeho tvorbu patří známé pecky Who Run It, No Pressure, Tha Savage, Transcendent, nebo Asteroids, který udělal v kolaboraci s Noisia! Rozhodně od Chrise očekávejte energický neuro set, kterým vás protáhne od hlavy až k patě!

prolix_djcontest_final

Prolixe budou supportovat Rudeboy ze Shadowboxu, dále šílenci z Furious Freaks a k tomu Drumbassterds crew, která se předvede ve složení Volume Plus, Skáčko a Feela, tak se připravte na pořádný masakr! Příležitost dostane i jeden z vás, právě totiž probíhá DJ contest o první slot na tomto mejdanu.Podrobná pravidla se dozvíte v článku ZDE.

Takže, pokud máte rádi fakt tvrdou nálož, tak si pište! 12.červen 2015, Take Control, Prolix, Storm, Funktion-one v plné náloži a vstup pouze 100kč do desíti. Uvidíme se tam!

Více informací se dozvíte na stránkách klubu a na Facebooku.
Facebook event.: https://www.facebook.com/events/1565113277096850
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

prolix_flyer_LQ

Zdroj: Storm club