Broken Minds 29 s IM3.

V piatok 24.5.2013 privítame v nových priestoroch DJV klubu v Starej Sladovni/KE/ jedného z najkvalitnejších drum and bassových producentov Slovenska a vlastníka rešpektovaného labelu DARKTIDE rec., tvoriaceho pod pseudonymom IM3. Svoje umenie predvedie aj nováčik CROSS/414rec./ a celá banda BROKEN BASE/BEATROX, INFECTED, LUPPO/.

IM3/Darktide rec, Rotation rec./, vlastným menom Pavol Pagáčik, je producent a DJ, ktorého hudba fascinovala od útleho detstva. Dnes sa zaoberá žánrom, ktorý ho oslovil najviac a tým je deep a „inteligentný“ drum and bass. Jeho cieľom je zostať slobodným človekom, ktorý tvorí slobodnú hudbu a nechce byť žánrovo, či inak obmedzovaný. Z jeho dielne už vyšlo viacero skladieb, ktrorým sa dostalo ocenenia od kolegov z branže a to nielen zo slovenskej scény.

V poslednej dobe sa najviac zameriava na svoj vlastný label Darktide Recordings, kde je epicentrom jeho úsilia spolu s dalšími kvalitnými producentmi a DJmi oživiť nielen slovenskú a českú scénu, ale i svetovú. Spoločným zámerom je ponúknuť svetu i trochu experimentálnejších kúskov hudby orientovanej na žánre Drum and Bass a Dubstep. Tvorba IM3 je bohatá na tracky ako aj na kvalitné remixy, preto sme pridali zopár linkov, kde si môžte vypočut jeho tvorbu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/63607″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

https://www.facebook.com/im3dnb
https://www.facebook.com/darktidelabel
https://soundcloud.com/imfreemusic
https://www.youtube.com/user/iM3Production
https://www.youtube.com/user/DARKTIDELABEL
https://www.facebook.com/events/117584195107211/

Zdroj: Broken Minds