Bruno Mars je ďaľším potvrdeným interpretom na Open’er 2018!

Bruno Mars je druhým headlinerom, ktorý sa predstaví na nadchádzajúcom ročníku festivalu Open’er 2018. Poriadne si zapíšte meno, čas a miesto: Bruno Mars, Main Stage Open’er, sobota 7. júla!

Bruno Mars je spevák, producent, skladateľ a muzikant, ktorý vďaka jeho nespochybniteľnému talentu, charizme a nákazlivému optimizmu predal viac ako neuveriteľných 170 miliónov singlov po celom svete. Momentálne je jedným z najznámejších umelcov s množstvom úspechov a dvadsiatimi nomináciami na prestížnu Grammy, z ktorých mnohé sa mu aj podarilo premeniť. Jeho posledný album ,,24K Magic” a vedúci singel ,,24K Magic” sa stal medzinárodným hitom v rebríčkoch na prelome rokov 2016 a 2017. Pri príležitosti vydania nového albumu predstavil Bruno Mars obrovské plány na koncertné turné s názvom ,,24K Magic World Tour”. Behom jediného dňa sa neho stihlo predať viac ako milión lístkov, a vôbec to nebol jeho prvý hudobný rekord. Už v roku 2014 sa tento spevák, vtedy ako 29 ročný, zapísal do histórie vystúpením počas polčasu zápasu NFL Super Bowlu, kde vystupoval pred viac ako 115 miliónmi ľudí. Stal sa tak najmladším človekom, ktorý vystupoval počas tejto prestížnej show. O dva roky sa vrátil na pódium tejto oslavy amerického futbalu spoločne s Beyoncé a Coldplay.

Na konci roka 2014 Bruno Mars potešil svojich fanúšikov singlom ”Uptown Funk”, nahrávaný v spolupráci s Markom Ronsonom. Ten je považovaný za najväčší hit druhej dekády 21. storočia. A práve vďaka tomuto hitu si v roku 2016 odniesol domov hneď tri ocenenia Grammy, vrátane tej najdôležitejšej ceny za Nahrávku roka. A môžeme si byť takmer istí, že pri tomto počte ocenení Bruno Mars neskončí.

Tohto viacnásobného víťaza ceny Grammy a najpopulárnejšieho umelca našich čias uvidíte už 7. júla 2018 na Open’er Festivale!

Zdroj: TS