Brutal Assault 2017: Rozpis kapiel, zmeny v line up-e a warm-up party

Právě jsme zveřejnili rozpis kapel. Nyní ke změnám v sestavě, tu naneštěstí opouští AEON, za které jsme ovšem obratem našli adekvátní náhradu v podobě HOUR OF PENANCE.

To stejné čertužel platí pro PROTECTOR, kteří byli nahrazení dánskými ARTILLERY. Ti budou na BA hrát v jejich pětatřicetileté historii vůbec poprvé a zároveň můžeme potvrdit, že PROTECTOR budou mezi prvními potvrzenými kapelami pro příští ročník. Velmi nepříjemná zpráva přišla z tábora MORBID ANGEL, kteří kvůli problémům s pasy zrušili celé evropské turné. Samozřejmě děláme co je v našich silách, abychom našli adekvátní náhradu, nicméně s takto malým časovým předstihem je to úkol téměř nadlidský. Poslední last-minute změnou v sestavě je vypadnutí SOEN a zároveň přírůstek v podobě Portlandských black metalistů UADA.

Nakonec máme dobrou zprávu pro ty nedočkavce, kteří to hodlají v Josefově roztočit již v úterý osmého. V Josefově na náměstí bude na Red Bull Tour Bus stage probíhat oficiální warm-up party za účasti kapel HENTAI CORPORATION, LOCOMOTIVE, ČAD, MORKHIMMEL, HUMAN HUMUS, které vystoupí v tomto pořadí. Začínat se bude v 18:00 s koncem naplánovaným na 23:00.
Zdroj: Obscure Promotion