BRUTAL ASSAULT OZNAMUJE NOVÝ CASHLESS & ACESS SYSTÉM A POZÝVA NA OFICIÁLNU FESTIVALOVÚ AFTERPARTY.

Vstupenka bude u hlavního vchodu vyměněna za látkovou pásku jako minulé roky (tzv. SWAP), nicméně letos bude páska navíc sloužit jako nosič RFID čipu. Kontrola čipu na pásce po přiložení ke čtečce na hlavní bráně Vás opravňuje ke vstupu do areálu festivalu, stejně tak je třeba provést check out – tedy „odpípnout“ se při odchodu z areálu.

Na čip se nahrávají virtuální žetony, kterými se platí v areálu festivalu. Dobití je možné provést na Top Up okénkách v areálu nebo online. Pro jistotu si poznamenejte oba kódy, které najdete na spodní části čipu. Tyto můžou být využity pro online registraci, která umožňuje pohodlné online dobíjení žetonů bez čekání ve frontě na Top Up.

Vaši vstupenku si můžete online registrovat ještě před začátkem festivalu přes formulář na stránkách, které budou online od příštího týdne a kredit si předplatit z pohodlí domova. Přebytečný kredit Vám po online registraci zašleme po skončení festivalu zpátky na účet. Pokud budete mít s páskou jakékoliv obtíže, navštivte Customer Service okénko.

13767111_1124667097591026_8309389096184236807_o

Po ukončení festivalu se uskuteční oficiální festivalová afterparty v klubu Modrá Vopice za účasti kapel ANGELCORPSE (usa), REBAELLIUN (bra), LOST SOCIETY (fin).

BA16_afterparty copy

 Zdroj: Obscure Promotion