Brutal Assault pridáva ďalšie kapely na čele s VOIVOD, EYEHATEGOD & SIKTH!

Tentokrát začínáme s jeskynním doomem z mýtických Hyborianských časů, z anglických bažin k nám totiž přitáhnou svá doomová kladiva CONAN!

Ti, jsa považováni mnohými za ošklivého bastarda vzniklého z nečistého spojení spojení Black Sabbath a Sunn O))), způsobili senzaci zejména svým debutovým EP Horseback Battle Hammer a splitem se Slomatics, kteréžto nahrávky Vám rovnou doporučujeme.

Dále se k nám opět připojí nestárnoucí EBM/industrial metal mašinérie DIE KRUPPS, která odkazuje k zbrojnímu konglomerátu z Essenu, a která má na kontě čerstvou vynikající desku Metal Machine Music. My name is God, I hate you! Ano, tušíte správně, svůj debut si u nás odbydou legendy Lousianského sludge EYEHATEGOD!

Další debut, na který se velice těšíme, je po odkladu loňského vystoupení na spadnutí i SIKTH! Mladší z Vás možná nepomatují, ale SIKTH byli jednou z kapel, které způsobily na přelomu milénia v progresivním metalu doslova převrat. A jejich návratové EP Opacities, které vychází po desetileté odmlce, je paralelou mezi bláznovstvím a normalitou, erupcí čirého muzikantství a technické vyzrálosti, hraničící až s virtuozitou. Čekání na tenhle návrat se opravdu vyplatilo!

Dalšími do party jsou švédští SHINING, black metalové uskupení kolem kontroverzemi přetékajícího Niklase Kvarfortha. Vedle nich se můžete těšit na jednu extrémně vzácnou lahůdku, a to totiž vystoupení norských avantgardně black metalových podivínů SLAGMAUR. Velké jméno na závěr, opět se můžete těšit na účast VOIVOD, kteří se zdají být po příchodu Daniela Mongraina (Martyr, Cryptopsy, Gorguts) na Piggyho místo v excelentní formě!

11205038_1009341212456949_8174909095299025909_n

Pro více informací navštivte náš web https://brutalassault.cz/cs/

Zdroj: Brutal Assault