„Bude ako ešte nebolo“ Tvrdí organizátor obľúbeného Beša Music Festu 2016!

Beša Music Fest je v Levickom kraji jeden z najväčších festivalov, ktorý ľudia neoficiálne označili za pokračovateľa obľúbeného festivalu Podhájska Music Fest!

Areál festivalu sa nachádza v príjemnom prostredí v obci Beša neďaleko Levíc, Vrábľov, Nových Zámkov a Nitry, ktorý je obklopený krásnou prírodou v údolí kopcov vedľa futbalového ihriska.

Na Beša Feste si za posledné 3 roky zahrali najväčšie a najzvučnejšie mená Slovenskej hudobnej scény. Inak to nebude ani štvrtý ročník, na ktorom si zahrajú už 15.07.2016: Horkýže Slíže, Medial Banana, Helenine Oči, The Paranoid, NeverBack, Sanchez Amsterdam, CalibeX, Kýbel Mačiek, LM-Retro Band a Walk On.

krem Lineupu sa môžete tešiť na súťaže o skvelé ceny, rýchle a kvalitné občerstvenie, stanovanie a neopísateľnú festivalovú atmosféru, ktorú spoločne vytvoríme.

Tento ročník Beša Music Fest je pre nás veľmi podstatný a spravili sme všetko pre to, aby účastníci tohto festivalu boli spokojní po všetkých stránkach. Spojili sme sa s agentúrou Top Level Production a veríme tomu, že v prípade pekného počasia budú návštevníci tohto podujatia odchádzať s nadšením. Z dvojdňového festivalu sme spravili jednodňový z toho dôvodu, že musíme najprv ukázať, že je záujem fanúšikov na tento festival prísť a zabaviť sa. Pokiaľ tak bude, ďalší rok máme na pláne Bešu Fest oživiť  znovu dvomi dňami nadupaného line upu s mnohými ďalšími prekvapeniami. Tento ročník bude ako ešte nebolo“ Tvrdí organizátor Beša Music festu Ľuboš Skačan.

POZOR, POZOR! Už len 300ks lístkov za zľavnenú sumu 6€. Ostatné lístky v predpredaji budú za cenu 8€ Lístky na mieste stoja 10€ preto neváhaj a kúp si svoj lístok už teraz cez: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7313/besamusicfest-2016

Zľavy: Držiteľia preukazov ZŤP majú vstup zadarmo. Deti do 10 rokov v sprievode min. jedného dospelého človeka majú vstup zadarmo. Časový harmonogram kapiel nájdeš tu: https://www.facebook.com/events/1729151594041346/–

909ddf0b791d773e045c2d682ed11da1

Zdroj: MUSIC ZONE