Budúci týždeň príde do Bratislavy syn legendárneho Lee Scratch Perryho, Omar Perry z Jamajky!

Ideálna príležitosť ako odštartovať prázdniny a letné radovánky sa naskytne už budúci štvrtok 26.júna. Do bratislavského Subclubu príde z ďalekej Jamajky syn legendárneho hudobného mága Lee Scratch Perryho, Omar Perry.

Omar sa narodil na Jamajke v roku 1968, neskôr žil v Londýne a tiež v Gambii (ktorej sa mimochodom hovorí „Jamajka v Afrike“). Dnes cestuje po svete nielen ako syn slávneho otca, ale hlavne ako skvelý spevák. Na konte má dodnes tri vlastné albumy Man Free (2007), Can’t Stop Us (2009) a The Journey (2011).

omar-perry-03

Na Slovensku sa ukáže po prvý raz a to hneď pri príležitosti oficiálneho spustenia novej reggae stránky www.reggaecallin.com, ktorej sa stane krstným otcom. Okrem Omara Perryho sa vo štvrtok 26.júna na akcii Reggae Callin‘ v Účku predstavia aj Mystic Mc z Dánska a lokál reggae reprezentácia v zastúpení Flight To Jamaica, Mc Pokyman z Medial Banana, Dj Simple Sample a nové spevácke duo z Bratislavy menom Balans.

Na akcii Reggae Callin‘ môžete vyhrať aj pekné vecné ceny (tričká, nálepky, odznaky) v rámci pravidelného polnočného Dancehall battle, do ktorého sa môžu zapojiť súťaženiachtiví návštevníci. Vidíme sa 26.6. v Subclube!

REGGAE CALLIN‘
26.06.2014 – 22:00 – Subclub – Bratislava
J OMAR PERRY (JAM)
Son of the legendary Lee Scratch Perry
J MYSTIC MC (DK)
Talented artist from outta Denmark
J BALANS (Muwan & Vigy) – Nové reggae duo z Bratislavy
J FLIGHT TO JAMAICA (Ichiman & King Dubois)
J POKYMAN (Medial Banana, Fyah Sound)
J SIMPLE SAMPLE (Ghetto Youths Sound)
www.reggaecallin.com
www.fb.com/reggaecallin
EVENT: www.facebook.com/events/654577014590491/

RC-omar-perrry-final

Zdroj: KULTURISE / Booking & Production