Budúcoročný Topfest už má prvé mená, opäť sľubuje prekvapenie zo zahraničia!

Hoci do začiatku 11. ročníka hudobného festivalu Topfest zostáva ešte viac ako osem mesiacov, organizátori nezaháľajú. Známi sú už viacerí interpreti, ktorí v Piešťanoch vystúpia a v hre je aj prekvapujúci zahraničný headliner.

Na Topfeste 2014 sú v súčasnosti potvrdené vystúpenia Zuzany Smatanovej, ako aj skupín Horkýže Slíže, Zóna A a Heľenine Oči. Stálice zo slovenskej a českej hudobnej scény budú, samozrejme, aj tentoraz v zozname interpretov ešte pribúdať.

„Sme radi, že pre veľa domácich aj českých umelcov je Topfest samozrejmosťou a už v predstihu potvrdili svoju účasť. O ďalších účinkujúcich budeme informovať už čoskoro. V novom roku zverejníme aj jedno veľké meno zo zahraničia. Môžem prezradiť, že chystáme veľké prekvapenie a veľmi sa na to tešíme,“ povedal Dušan Drobný z organizačného tímu festivalu.

Najväčší domáci festival zameraný prevažne na rockovú hudbu bude aj v budúcom roku počas posledného júnového víkendu hostiť letisko v Piešťanoch, kde organizátori našli vynikajúce podmienky. Do kúpeľného mesta už priniesol vystúpenia kapiel Iron Maiden či Guns N´ Roses. V rámci festivalu už ale počas jeho desaťročnej histórie vystúpili aj ďalšie populárne skupiny ako Limp Bizkit, Sum 41, Megadeth, Slayer alebo Morcheeba.

„Vieme, že fanúšikovia od nás očakávajú veľa a rozhodne ich nechceme sklamať. Za desať rokov sa Topfest stal jedným z najväčších a najnavštevovanejších hudobných festivalov na Slovensku a jeho úroveň chceme stále zvyšovať,“ vyhlásil Drobný.

Topfest sa prvýkrát organizoval pod názvom Rockfest ešte v roku 2004. Dnes je z neho festival s multižánrovou ponukou, sprievodným programom a všetkým, čo ku kvalitnému open air hudobnému podujatiu patrí. Počas uplynulých desiatich ročníkov sa na ňom predstavilo okolo 800 domácich i zahraničných interpretov a cez brány festivalu prešlo viac ako 200-tisíc ľudí.

Organizátori už spustili aj predpredaj permanentiek na blížiaci sa 11. ročník, ktorý sa bude konať v dňoch 27. – 28. júna 2014. Lístky na celý festival si aktuálne návštevníci môžu zabezpečiť v sieti Ticketportal za zníženú cenu 38€.  Pokiaľ chcete aby o Vás bolo postarané ako o VIP hosťa – v ponuke je aj limitovaný počet VIP vstupeniek – prvých 100ks v akciovej cene 100€, ktoré sa opäť ako prvé veľmi dobre predávajú.

Najviac noviniek o festivale nájdete na facebooku www.facebook.com/topfest.sk, kde je už viac ako 20.000 fanúšikov!

Zdroj: Agentúra DUNA