Burn Fest 5 – Fall Edition: Metalová jeseň v Trnave

Organizátori premiérového Burn fest open air ani po značnom úspechu nenechávajú fanúšikov metalovej hudby vychladnúť. Burn Booking pokračuje v tradícii klubových koncertov a s hrdosťou predstavuje už piaty diel zo série Burn Fest. Tentokrát pod názvom Burn Fest 5 – Fall Edition, ktorý sa z obvyklého sobotného termínu presunie na štvrtok, 10. októbra 2024 v trnavskom klube 10bar.

Na jesennú edíciu Burn Festu si organizátori pripravili silnú zostavu štyroch kapiel zo strednej Európy, ktoré svojim fanúšikom prinesú strhujúci metalový zážitok.

Sear Bliss

Maďarskí titáni Sear Bliss oslavujú 30 rokov na scéne a tento rok predstavujú počas turné svoj nový, v poradí už deviaty album „Heavenly Down“. Ich atmosférický black metal s trombónom je na scéne jedinečným úkazom a toto výnimočné spojenie treba zažiť naživo.

Rivers Ablaze

Spolu s nimi na turné cestujú aj ďalší Maďari – Rivers Ablaze, ktorí sa pohybujú na hraniciach black, death a progresívneho metalu. Za päť rokov existencie vydali už štyri albumy a svojimi experimentálnymi prvkami v hudbe sú skutočnou lahôdkou pre metalových fajnšmekrov.

Bohemyst

Česká kapela Bohemyst, nástupca legendárnych Avenger, ktorá čerpá aj z dedičstva Master’s Hammer, sa na Slovensku predstaví po prvýkrát práve na tomto podujatí. Ich tvorba je ďalším dôkazom toho, že legendy českej metalovej scény majú stále čo ponúknuť.

Ohen

Domácu scénu zastúpi kapela Ohen, ktorá sa do Trnavy vracia po roku. Okrem svojej energickej show prinesú aj exkluzívne prekvapenie – predpremiéru nového singlu s animovaným videoklipom, ktorý vytvoril svetoznámy majster animácie a ilustrácie Costin Chioreanu. Chioreanu je autorom animovaných videoklipov či ilustrovaných obalov albumov kapiel ako Ghost, Opeth, Jethro Tull, Borknagar, Ihsahn či Rotting Christ.

Vstupenky sú dostupné v predpredaji za cenu 12€ alebo priamo na mieste za cenu 15 €. Nechajte sa opäť rozpáliť na Burn Feste!
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/burn-fest-5-fall-edition-sear-bliss-rivers-ablaze-bohemyst-ohen-2024-10-10/

TS