BURNING NIGHT @ Subclub.

V sobotu 27.6. sa bude Subclub otriasať pod nákladmi hudby ako jungle, dubwizednb, deep dnb az po neuro dnb. Na začiatok si na naladu popustame troska reggae, no potom už neostane žiadna pazuška suchá a budete sa mozno plaziť po zemi.

Za hosťa sme si dovolili pozvať DJa GUTY-ho z Pezinka. Môžeťe sa tešiť na poriadnu sprchu, dpálime poriadne začiatok leta. BURN IT!!!!

https://www.facebook.com/events/1438862086418602/

DJ GUTY – Guty je slovensky DJ, ktorý pochádza z nedalekého mestečka Pezinok. Na scéne pôsosobí už nejeden rok. Jeho burning set bude pozostávať hlavne z poriadneho burning drum and bassu a hlavne je zástanca poriadnych vinylových platní. Mohli ste ho vidieť už hrať na nejednej párty v Pezinku, kde je aj organizátorom rôznych akcií. Síce nemáme jeho profil na soundcloude no o to viac sa môžete tešiť na jeho live vystúpenie.

DJ ASS – Ass je slovenský DJ a člen skupiny bratislavskej Natty Youth Sound. Taktiež je dvorným djom MC Gleba.Pomocou až 3 gramofónov prechádza od tanečného, cez deep až po neuro drum and bass.

Selecta Skandyman – Selecta Skandyman začal s hraním vo svojich 19 rokoch. Pôsobí na hudobnej scéne medzi djmi cca 9 rok. Pôvodne zakladateľ teraz už zaniknutého Oné Lóve Soundu z Bratislavy. Organizátor akcií ako Rub a dub Soldiers, Dub i tup, Unity night a Burning night. Momentálne už piaty rok účinkuje v Natty youth sounde. Zo začiatku pôsobil ako selector hrajúci prevažne ska, 2tone a reggae no momentálne sa zameriava hlavne na hudobné štýly ako reggae, reggae/hiphop mashups, jungle a dubwisednb. Jeho vlastný projekt je Wickedness v PK a DUB IT UP v BA. Účinkoval v rôznych mestách po Slovensku a v Česku. Na festivaloch ako je Uprising, Rudava, Just chill ale aj Reggae area v Česku. Spolupracoval s rôznymi interpetmi ako napríklad Rybydub, Abrakadub, Botanic sound, mc Mikael, mc Kemon, Jahmmi Youth, Mc Superior, Mc Grem, DJ Lud Dub …

https://soundcloud.com/selecta-skandyman
https://www.mixcloud.com/skandynattyouth/
https://www.facebook.com/skandy.nattyouth

11119542_756174767814919_7063536935408583789_n

Zdroj: Subclub