Burning Night vol. 27 v sobotu 19. apríla v Subclube!

Do Subclubu prišla jar a s ňou aj chalani z Natty Youth Sound s ich ďalšou Burning Night s poradovým číslom 27. Tentokrát sa za mixpultom a na pódiu budú striedať rezidenti z Natty Youth Sound v zložení DJ ASS, MC GLEB , MC RIDA RADAR.

Ako hostia vám zahrajú DJ SPLIFF a EXORTT. Chalani sa postarajú o masívne vibrácie, ktoré sú už pre túto akciu neodmysliteľné. Na Burning Night tradične zaznejú žánre ako hip-hop, reggae, dancehall ale aj tvrdšie veci ako dnb, neuro či trap, teda neni o čom!!

EXORTT: Je to mladý 21 ročný začínajúci DJ, ktorý je odhodlaný dodať kvalitný materiál poriadnej hudby medzi ludí. Má rád tmu a tvrdé bicie a v účku si odhopkal nejednu akciu, takže pôdu dobre pozná a ako začínajúci DJ vám bude chceť dokázať, že už nastal ten čas kedy miesto tancovania bude hrať luďom do tanca. Jeho srdce bije v rozmedzí 175-180 bpm a to je to čo nenechá na parkete len tak nečinne postávať žiadneho účastníka „horiacej noci“. Výber jeho trackov je ovplyvnený tvrdosťou a tými, ktorí medzi temným DNB tvoria elitu. Jeho zatial najznámejší počin čo stvoril ešte ako Vikingstoned je prepnutý mashup ku sklatbe „škola rapu“ kde akapelu pleskol do treku od BSE. https://soundcloud.com/exortt. Tak dojdi pozrieť a podporiť, nespi a nenehaj sa vyhodiť až kým nezaznejú poslené bary tejto akcie.

DJ SPLIFF: Je zakladajúcim členom východoslovenského soundsystému – RvZOo Soundz. Behom svôjho pôsobenia odohral desiatky shows po celom Slovensku, Čechách ale aj Maďarsku. Jeho sety, mixované na dvoch gramofónoch sú zmesou digital roots reggae, ragga, hip-hopu, dancehallu a energického junglu, okoreneného množstvom elektronických a turntablist vplyvov. Je taktiež jedným zo zakladateľov východo slovenského JAMMIN-u ktorý spája hudbu, graffiti, streetart a na ktorom sa predstavili popri domácich interpretoch aj zahraničné mená ako YT, Solo Banton, Tribuman, Nancy & Phoebe, Ramon Judah, Gregory GRas, Fireson Bantu, Deadly Hunta, MC Kemon a tiež aj Rida Radar s ktorým zahrá aj na Burning Night. DJ SPLIFF Vám zahrá svôj z brusu nový digital roots set, plný horúcich noviniek ale aj dobre známich stariniek… určite sa máte na čo tešiť!

Burning Night, Subclub, sobota 19.apríla.
Vstup: 3€ do 23:00, potom 4€.
https://www.facebook.com/events/1437894663117391/

1904burning

Zdroj: Subclub