Buskeři Lucky Chops se vrací. Tentokrát na brněnskou Flédu!

Newyorští buskeři Lucky Chops se vrací do České republiky. Po vyprodaném koncertě v Praze se 2. srpna 2017 představí na brněnské Flédě. Vstupenky za 440 Kč budou k dostání od 1. června na webu fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro, dále také v Indies a Café Eleven v Brně.

Pozoun, saxofon, trubka, suzafon, bicí. Nic víc, nic míň. Z útrob newyorského metra, kde Lucky Chops začínali, se díky internetu stali fenoménem. Jejich covery hitů od Adele nebo Ariany Grande jen na youtube viděly miliony lidí. Nyní se pětice kamarádů vydává na další turné na podporu nejnovějšího EP Walter, které obsahuje i cover Helter Skelter od Beatles. „Fanouškům, kteří nebyli na našem koncertě, jsme touhle nahrávkou chtěli přiblížit, jak zní naše show naživo,” říká pozounista Josh Holcomb a dodává: „Žádné počítače. Prostě jsme šli do studia a hráli to jako bychom byli na koncertě a vymáčkli ze sebe úplně všechno.”


Nakažlivá energie, neuvěřitelné nasazení, hecování publika a především výborná hudba – na to všechno se v srpnu na Flédě můžete těšit.

Buskers Lucky Chops return to the Czech Republic. They‘ll play at Fléda.

New York based buskers Lucky Chops will return to the Czech Republic. After their sold out Prague show, they will perform in Fleda, Brno, on August 2nd 2017. Tickets for 440 czk are available for purchase from June 1st via fource.cz, GoOut.cz and Ticketpro, as well as in Indies and Café Eleven in Brno.
Trombone, saxophone, trumpet, sousaphone, drums. Nothing more, nothing less. From the New York subway, where the band started, Lucky Chops became an internet sensation by covering pop hits by Adele or Ariana Grande. Now, the five-piece band is on the road in support of Walter, a rock-solid EP that includes a cover of the Beatles‘ classic rocker Helter Skelter. „We felt like it was time to give our audiences around the world who haven’t seen us live a taste of what it’s like to see us at a live show,” says Josh Holcomb, a trombone player and continues: “No computers. We just went in the studio and played it all live and played our hearts out.”

Band’s positive music and intense energy is something you can definitely look forward to in August at Fleda.

Připravujeme

The Japanese House (UK) w/ Lukas Landa 5. 5. 17 Chapeau Rouge, Praha
Paul Kalkbrenner (DE) w/ guests 12. 5. 17 Hala 70, Praha
Agnes Obel (DK) 26. 5. 17 Palác Akropolis, Praha
The 1975 (UK) w/ Pale Waves (UK) 26. 6. 17 Forum Karlín, Praha
Lucky Chops (US) 2. 8. 17 Fléda, Brno NOVĚ OZNÁMENO
DJ Shadow (US) 20. 9. 17 Roxy, Praha
Tora (AU) 14. 10. 17 Chapeau Rouge, Praha NOVĚ OZNÁMENO
Fink (UK) 17. 10. 17 Fléda, Brno
Fink (UK) 18. 10. 17 Roxy, Praha
SOHN (UK) 16. 11. 17 Palác Akropolis, Praha
Kaleo (IS) w/ Judah & the Lion (US) 21. 11. 17 Roxy, Praha NOVĚ OZNÁMENO
Klangstof (NL) 1. 12. 17 Chapeau Rouge, Praha

Zdroj: Fource Entertainment