Bystrík predstavuje novú skladbu o najtajnejšom prianí!

Spevák Bystrík predstavuje v týchto dňoch novú pesničku „Prajem si“, ktorá myšlienkou voľne nadväzuje na jeho predchádzajúci singel „Nech to trvá“.

„Nech to trvá v sebe niesla posolstvo o vážení si reálnych vecí, ktoré v živote máme a do ktorých investujeme čas. Do jednoduchých vecí, ktoré tvoria náš život, ako rodina, skvelí priatelia a čas, ktorý im venujeme,“ vysvetľuje Bystrík. Nová pesnička nadväzuje na myšlienku o tom, čo má v živote skutočnú hodnotu a čo dáva nášmu životu zmysel: láska, priateľstvo, rodina.

„Keď človek stretne svoju spriaznenú dušu, s ktorou prežíva najkrajšie chvíle svojho života, rád sa k ním vo svojich spomienkach vracia a všetky tie okamihy chce prežívať znova a znova. Najradšej by vrátil čas,“ opisuje hlavnú myšlienku svojej novej pesničky Bystrík. „Prvé lásky, prvé bozky, prvé tance, narodenie svojich detí – to všetko sú okamihy tvoriace naše najkrajšie spomienky, ktoré v našej mysli prežívame znova a znova,“ dodáva.

Pesnička „Prajem si“ popisuje čas. Plynie pre každého z nás rovnako a každý máme k dispozícii rovnakých 24 hodín. Nič viac a nič menej. Je iba na nás, ako si ich rozdelíme a načo a s kým sa ho rozhodneme minúť. „Prajem si, aby sme si vedeli venovať čas. Aby sme si ho nikdy nepriali vrátiť z ľútosti, že sme ho niekomu nevenovali alebo niečo neurobili, ale iba preto, že to bolo krásne a radi by sme to zažili znova,“ dodáva s úsmevom.

Kedy naposledy ste chceli vrátiť čas?

Viac aktuálnych informácii o Bystríkovej tvorbe a aktivitách aj na jeho oficiálnej stránke: www.bystrik.com
Na Facebooku: www.facebook.com/BystrikOfficial/
A Instragrame: www.instagram.com/bystrik_official/

Zdroj: TS