Bystrík predstavuje novú skladbu s návodom na krajší svet.

Spevák Bystrík predstavuje v týchto dňoch novú skladbu „Nech to trvá“. Vznikala priebežne a má jednoduché, ale veľmi silné posolstvo.

„Približne pred rokom som si do telefónu zapisoval úryvky textu, ktoré mi napadli. Nakoniec z toho vznikol klasický príbeh o láske, príbeh muža a ženy. Hlavným motívom je milovať a byť milovaný, pretože to je to najsilnejšie, čo môžeme v živote prežívať,“ hovorí spevák.

band3

Nejde však o „obyčajnú lásku“, či „klasickú tému“. Text pesničky, ktorý napísal Bystrík má hĺbku a posolstvo, ktorým spevák reaguje na dnešnú dobu. Nato, čo je reálne a čo chceme, aby reálnym bolo. Čo si nevšímame, koho zatracujeme a kam investujeme svoj čas.

„Vytráca sa z nás láska, cit, a neha,“ hovorí Bystrík. „Ničíme si priateľstvá kvôli rozdielnym názorom. Nemáme čas na rodinu, priateľov. Ak si čas nájdeme, venujeme ho virtuálnemu svetu. Pritom stačí tak málo, aby bol náš svet krajší.“

band2

Návod je pritom veľmi jednoduchý a je na ňom postavený aj refrén novej pesničky. „Stačí len milovať, nič len milovať, chvíľu si venovať, seba si darovať,“ cituje z textu Bystrík. Novú skladbu „Nech to trvá“ nahral Bystrík v ich štúdiu B3K studio. O mix sa postaral Pavol „Feco“ Fecík zo štúdia 11.11 a mastering mal na starosti Zoli Tóth z Randal Group.

Bystrík sa pre túto pesničku, ako svoj ďalší singel rozhodol z jednoduchého dôvodu: “vždy, keď ju hráme naživo, ľudia na ňu skvele reagujú a máme na ňu fantastické ohlasy. Verím jej.“

K pesničke vzniklo aj lyric video, ktoré si môžete pozrieť tu

Viac aktuálnych informácii o Bystríkovej tvorbe a aktivitách aj na jeho oficiálnej stránke: www.bystrik.com

Na Facebooku: www.facebook.com/BystrikOfficial/
A Instragrame: www.instagram.com/bystrik_official/

Bystrik_Nech to trva_cover2

 

Zdroj: Street Production