Calibre & MC DRS @ KC Dunaj: Ste pripravení na magický piatok?

Blížiaci sa piatok má prívlastok magický a treba sa naň náležite pripraviť. Na Slovensko totiž premiérovo pricestuje hudobný kúzelník Calibre (UK) spolu so svojím dvorným rečníkom MC DRS (UK)!

Každý správny fanúšik drum&bassu s dušou už tuší, že sa budú diať veci nevídané. 9.5. rozvibruje útroby klubu KC Dunaj výdatná dávka čarovného zvuku od majstra osobne. Buďte pri tom!

Blížiaci sa piatok má prívlastok magický a treba sa naň náležite pripraviť. Na Slovensko totiž premiérovo pricestuje hudobný kúzelník Calibre (UK) spolu so svojím dvorným rečníkom MC DRS (UK)! Každý správny fanúšik drum&bassu s dušou už tuší, že sa budú diať veci nevídané. 9.5. rozvibruje útroby klubu KC Dunaj výdatná dávka čarovného zvuku od majstra osobne. Buďte pri tom a zažite vďaka SIGNAll_FM a Drumatique túto jedinečnú udalosť.

calibre_07_BetaPhotographie

Vysvetlovať kto je Dominick Martin a.k.a Calibre už hádam nikomu netreba. Legendárny a jedinečný producent, spevák, remixér aj vizuálny umelec, ktorého zvuk dokazuje, že drum&bass môže byť aj krásnou romantickou hudbou. Predsa len, v prípade potreby sme pripravili vzdelávací rýchlo-video-kurz.

Pozrite si aj naše video z budúcnosti, ktoré sa stretlo s obrovským úspechom aj v zahraničí. Teraz je však všetko predo dvermi, organizačný team dolaďuje posledné detaily. Špeciálne pre tento event bude v KC Dunaj nainštalovaný hi-end soundsystem zn. L-ACOUSTICS a extra svetelný park doplnený live vizualizáciou od dvojice talentovaných vizuálnych umelkýň: Oliq a Mikaela 220.

Kompletne vypredané vstupenky v predpredaji svedčia o tom, že nás čaká skvelá atmosféra. I keď na mieste v deň konania akcie je zabezpečené dostatočné množstvo ďalších vstupeniek, odporúčame prísť čo najskôr, aby sa vám ušlo (čo najlepšie) miesto. Lineup nabitý od začiatku do konca vrátane špeciálnych hostí Roygreen & Protone z rakúska (pozor na nich!) bude vyzerať takto:

Lineup:
22:00 – 23:00 – Kpek
23:00 – 00:00 – Svetlux
00:00 – 01:00 – Lixx
01:00 – 02:30 – Calibre & MC DRS (UK)
02:30 – 04:00 – Roygreen & Protone (AT)
04:00 – 05:00 – Gabanna

V piatok nechajte všetky starosti starosťami a príďte sa odreagovať na hudbu, ktorá vás vtiahne a naplní dobrým pocitom. Sen sa stáva skutočnosťou a my sa na vás už veľmi tešíme!

SIGNAll_FM & Drumatique present:
Calibre & MC DRS (UK) @ KC Dunaj
09. máj 2014 | KC Dunaj, Bratislava
www.signallfm.sk | www.drumatique.eu
Facebook udalosť

Calibre_&_MC_DRS_@_Bratislava_(2014-05-09)_-_poster

Zdroj: Signall_FM