Camouflage budú sprevádzať svetoví hudobníci.

Nemeckú skupinu Camouflage, ktorá 30.rokov na hudobnej scéne oslávi aj koncertom v Bratislave (14.12. – MMC) budú sprevádzať svetoví hudobníci. Trojicu pôvodných členov Camouflage doplnia na pódiu bubeník Jochen Schmalbach a gitarista Volker Hinkel.

Jochen Schmalbach sa na hudobnej scéne pohybuje od začiatku 90-tych rokov. Dlhšie pracoval v londýnskych hudobných štúdiách a spolupracoval s interpretmi ako Maxi Priest a Skunk Anansie. Po návrate do Nemecka sa začal venovať hlavne produkcii a remixom. V roku 2005 získal „German Dance Award.“ Jeho vášňou sú remixy a jeho prácu ocenili aj Madonna, Roxy Music, Muse, Rammstein, Missy Elliot, Depeche Mode, Goldfrapp, Groove Armada či Tracy Thorn. Ako producent sa podpísal pod albumy Die Fantastichen Vier, A-ha či poslednú štúdiovku Alphaville.

Volker Hinkel je známy predovšetkým ako autor hitu Lemon Tree, ktorý napísal a nahral so svojou kapelou Fool´s Garden. Ako producent sa podieľal na albume skupiny Brainstorm.

Camouflage sa v Bratislave predstavia už po štvrtýkrát, fanúšikovia sa môžu tešiť na úplne nové skladby z pripravovaného albumu „Greyscale“, ktorý by mal svetlo sveta uzrieť v septembri 2014, ale aj skladby, ktoré kapela slovenskému publiku ešte nehrala (On islands, Anyone,…), či všetky zásadné piesne z diskografie skupiny, ktoré kapela nanovo prearanžovala a budú znieť inak ako pred troma rokmi, keď tu kapela koncertovala naposledy.

Okrem hlavnej hviezdy večera sa v úlohe predskokana predstaví rakúska skupina Davos, slovenský hudobník Michael Szatmary so svojim projektom a nová slovenská speváčka KATIE, ktorej prvý singel No more stále častejšie znie zo slovenského éteru. Akcia bude po koncertoch pokračovať after party, ktorú odohrá dvojica rakúskych DJ-ov.

Záujem o koncert je opäť veľký, pred dvoma rokmi bol koncert vypredaný a aj teraz to k tomu smeruje. VIP vstupenky sa vypredali v priebehu niekoľkých hodín. Vstupenky na státie sú stále dostupné v sieti Ticketportal.

CAMOU_LOGO_2013_ANNIVERSARY_black

Zdroj: Andrej