Celeste Buckingham je doma a má rušný program!

Len na pár dní priletela Celeste Buckingham domov do Európy a už vhupsla do víru povinností, ktoré so sebou priniesol jej nový singel Never Be You.

Speváčka, skladateľka a najnovšie študentka jednej z najprestížnejších hudobných škôl sveta, Belmont University v Nashville, dnes zahájila propagačnú šnúru k piesni, ktorej videoklip je od dnešného dňa verejne prístupný na portále youtube.

Nový singel bude mať čo robiť, aby prekonal hranicu úžasných 8 miliónov vzhliadnutí, ktorými sa pýši Celestin predošlý hit Run Run Run, ešte pre pár dňami bodujúci v rádiových hitparádách.     

Po takmer polročnom čakaní prichádza Celeste Buckingham s ďalšou hudobnou novinkou. Rádiový hit Run Run Run tak strieda v éteri singel Never Be You, ktorý sa zrodil zo slovensko-americkej spolupráce – už osvedčených producentov Martina Šrámeka a Andreja Hrušku z bratislavského štúdia Littlebeat s duom Aaron Harmon a Jordan Reyes z BoyGenius Studios.. Nová skladba z dielne speváčky s multikultúrnymi koreňmi sa dnes, po predpremiére v rádiách Expres, FUN a Európa 2, dočkala svojej verejnej premiéry. Spoločne so skladbou Celeste zverejnila aj videoklip z dielne režiséra Rolanda Wraníka – po minulotýždňovej predpremiére na MTV si ju môžu fanúšikovia pozrieť už aj na hudobnom portále youtube.

Rodáčku z Zürichu len pred pár hodinami priletela zo Spojených štátov, aby osobne  podporila uvedenie svojej novinky do života. V najbližších dňoch ju čaká promotour po Slovensku a Česku, rozhovory, návštevy významných hudobných podujatí,  ale tiež séria koncertov pre verejnosť v oboch krajinách. Vzhľadom na prekvapenie, ktoré v uplynulom roku vyvolala svojím úspešným debutovým albumom Don´t Look Back, nebude 24. novembra chýbať v Štátnej opere Praha, kde vystúpi so svojím hitom Run Run Run počas vyhlásenia výsledkov ankety Český Slávik. O štyri dni neskôr, v stredu 28. novembra zaspieva v pražskom klube Roxy na tretích narodeninách hudobnej stanice MTV, a o deň na to v bratislavskej Inchebe. Svojou kvalitnou hudobnou produkciou a hlasovým prejavom si totiž získala britskú žijúcu legendu Seala, ktorý si ju vybral ako predskokanku svojho jediného koncertu na Slovensku. V rámci krátkeho pobytu na Slovensku však Celeste stihne aj niekoľko vlastných koncertov – 25. novembra ju čaká koncert v klube Blue Note v Novom Meste nad Váhom, 27. novembra v Levoči, 30. novembra vystúpi  na námestí v Košiciach a 20.12. sa predstaví fanúšikom v bratislavskom klube Atelier Babylon.

Zdroj: SLAVICA
Foto: Lukáš Dvořák