Celeste Buckingham: Svetová premiéra videoklipu Unpredictable na Billboard.com.

Už niekoľko mesiacov pracuje Celeste Buckingham spolu so svojím americkým producentom Earlom Cohenom, ktorý spolupracoval napríklad s Pink či Lady Gaga, na novom cd, ktorého vydanie je plánované na prvú polovicu budúceho roka. Pred pár týždňami mladá speváčka predstavila prvý singel z pripravovaného albumu pod názvom Unpredictable.

Pieseň Unpredictable bola v USA odpremiérovaná v Radio Disney, ktoré v roku 2014 nominovalo Celeste v kategórii Objav roka. Aktuálne už Unpredictable rotuje aj v niekoľkých iných amerických rádiách.

IMG_0999

V týchto dňoch Celeste predstavuje k singlu Unpredictable zbrusu nový videoklip, ktorý sa nakrúcal na začiatku apríla v Los Angeles. Klip bol uvedený v svetovej premiére na stránkach Billboardu, jedného z najväčších a najuznávanejších hudobných webov sveta:

https://billboard.com/articles/columns/pop-shop/6598147/celeste-buckingham-unpredictable-video-premiere

Inšpiráciu pre klip Celeste Buckingham našla vo svojom boji na hudobnom rebríčku, ale aj v živote mimo zábery kamier a fotoaparátov. Spoluautorom scenára sa stal Mike Cahill, réžie klipu sa ujal uznávaný režisér Cameron Casey.

Celeste o videoklipe hovorí: „Chceli sme ukázať, ako vyzerá bežný deň typickej ženy. Nehrala som perfektnú ženu, ktorá je skvele oblečená, vždy elegantná a rozumná. Zámerom bolo ukázať ako môžu prebiehať tie najhoršie a hlavne nejnepredvídateľnejšie dni. Zahrala som si štyri postavy , každá z nich má úplne iný život a žijú v odlišnom prostredí (servírka, mama, tínedžerka a slávna speváčka). Všetky tieto postavy si hľadajú svoju správnu cestu životom, prežívajú aj svoje trápne chvíle, okolo nich fičí chaos a ony nevedia, ako sa z toho dostať.

IMG_1127

Som neskutočne vďačná, že som spoznala ľudí, ktorí mi pomohli realizovať príbeh k novej pesničke. A pretože už máme pripravených niekoľko ďalších skladieb, teším sa na ďalšie klipy a príbehy, ktoré v nich budem môcť vyrozprávať.„, dodáva Celeste, ktorá už o pár dní opäť priletí za svojimi fanúšikmi v Čechách a na Slovensku.

Zdroj: SLAVICA s.r.o.