Centrálny pražský kemp a Indian Bar otvára pre letnú sezónu 2014 svoje brány verejnosti!

Camp Žižkov Prague na sebe znovu upozorňuje a startuje již 1.května svůj provoz v letní sezoně 2014. Kemp, který se nachází v městské části Praha 3 – Žižkov, uprostřed obytné čtvrti v areálu Pražačka, nabízí svým návštěvníkům nepřeberné množství aktivit k využití volného času.

Na své si tu přijdou jednotlivci i rodiny s dětmi. Ať už se jedná o venkovní sportoviště s celou řadou hřišť, tenisových kurtů, beach volejbal, venkovní i vnitřní plavecký bazén s dětským brouzdalištěm, nebo o letní akustickou hudební scénu v rámci unikátního Indian Baru, stylizovaného nápaditými dekoracemi severoamerických indiánů.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zelená oáza klidu nabízí zahraničním i českým turistům jako jedna z evropských metropolí unikátní zážitek z cestování v podobě atmosféry tradičního kempu s táborovým ohněm a grilováním.Camp Žižkov Prague, který se stal během posledních let vyhledávanou rekreační součástí pražského cestovního ruchu, poskytuje svým návštěvníkům možnost kempování v samém srdci hlavního města. Na své si přijdou jak milovníci obvyklého kempování v karavanech či stanech, tak i náročnější klientela, která upřednostňuje ubytování v přilehlém hostelu s dvojlůžkovými pokoji se sprchou a kapacitou 45 lůžek.

Možností sportovního vyžití je v areálu Pražačka celá řada. Kromě sportovišť a hřišť je v těsné blízkosti také cyklistická stezka, která vede rozlehlým parkem přímo do centra města.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V pražském centrálním kempu také dobře využijí volný čas rodiny s dětmi. Na pozemku se nachází trampolína, pískoviště nebo dětské hřiště. Za povšimnutí také stojí pravidelně pořádaný originální kulturní program, jako jsou dětská divadélka, dětské dny, dětské bazárky,workshopy, cestovatelské debaty či přednášky nebo velkoplošné videoprojekce sportovních přenosů.

Grilované pochoutky, opékání vuřtů, indiánské týpí, totem nebo letní zahrádka s barem doplňují jedinečnou atmosféru žižkovského kempu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indian Bar

Součástí kempu je i Indian Bar – dřevostavba s nápaditými dekoracemi severoamerických indiánů, jehož nedílnou součástí je nově vybudovaná letní scéna pro živé akustické koncerty různých hudebních žánrů. Součástí baru je také letní zahrádka s barem a jídly na grilu o kapacitě 150 míst k sezení.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Více informací získáte na webových stránkách www.praguecamping.com nebo na Facebooku.

Rezervace sportovišť a bazénu www.prazacka.cz

Zdroj: Beni production