Čerstvý otec dvojičiek Peter Cmorik bude hosťom koncertu American Divas v Banskej Bystrici!

Americké spevácke trio American Divas odohrá svoj jediný koncert na Slovensku už 26.4.2018 v Banskej Bystrici. Hosťami ich programu budú: Zlatý slávik Peter Cmorik, popredný slovenský inštrumentalista Henry Tóth a americký spevák, skladateľ a multiinštrumentalista Alfred McCrary.

Ako povedala Natascha Wright, líderka speváckeho tria American Divas, na slovenské publikum sa veľmi tešia. Majú preň nachystané aj prekvapenia. „Jedným z nich je Peter Cmorík. Spolupracovali sme spolu už aj v minulosti. Jeho hlas a talent sú očarujúce,“ pochválila charizmatického viacnásobného držiteľa Zlatého slávika Natascha Wright.

Okrem nej tvoria zostavu American Divas speváčky Dorrey L. LylesPamela O´Neal. Všetky majú na konte spoluprácu s takými hviezdami ako Chris Rea, Michael Bolton, Mariah Carey či Janet Jackson.

Natascha Wright má za sebou nahrávky aj s DJ-om Bobom či projektom Haddaway. Bola členkou populárnej tanečnej formácie La Bouche. Vlani absolvovala spolu s Alfredom McCrarym úspešné vianočné turné po slovenských mestách. S American Divas vystúpi na Slovensku tento rok na jedinom koncerte v Banskej Bystrici.

Afred McCrary je americký skladateľ a spevák, ktorý sa podieľal na nahrávkach Michaela Jacksona. Aranžoval napríklad vokály v hite You Are Not Alone, spolu napísali niekoľko ďalších piesní.Okrem Jacksona spolupracoval s Rayom Charlesom, Stevie Wonderom, Dianou Ross či Eltonom Johnom.

Koncert v Banskej Bystrici sľubuje veľkolepú show na americký spôsob. „Ako hosť American Divas som absolvoval už niekoľko koncertov a musím povedať, že aj pre mňa to bol skvelý zážitok“ povedal Peter Cmorik. „Rád som prijal pozvanie i tentokrát a sľubujem,  že diváci sa majú na čo tešiť.“

Lístky na tento výnimočný koncert sa predávajú v sieti Predpredaj.sk.

Zdroj: TS