Champion Sound idú hrdo reprezentovať na The Notorious Ibe!

Champion Sound – tedy b-boy funk projekt živé kapely Prago Union – Livě Band se dostal za rok své existence z nuly na samý vrchol. Před rokem a něco se prvně představil na SDK Europe. A premiéra to byla úspěšná, proto přišlo další hraní.

V závěsu následoval sukces na breakovém pódiu Hip Hop Kempu a letos pak jízda pokračovala nejlepší domácí komunitní akcí – Wake Up Jam, znovu SDK Europe a velice prestižní světové finále battlu Outbreak, jenž se konalo koncem Července na Slovensku. Teď ale přichází další level – hraní na dost možná nejlepší taneční akci na světě – The Notorious IBE v Holandsku, která se koná už tento víkend od pátku do neděle 7. – 9.9. a Champion Sound bude u toho.

Když je něco příliš dobrý, než aby to byla pravda, tak to ve většině případů prostě není pravda. To, že je ale Champion Sound jedinou pozvanou kapelou na fenomenálním The Notorious IBE, které se koná už od toho pátku do neděle 7. – 9.9. v holandském Heerlenu je prostě realita. A protože Champion Sound je pro realitu, může se klidně štípnout a je to tak pořád. Aby si člověk mohl lajsnout říkat věci jako „je to dost možná nejlepší akce svého druhu na světě“, asi by měl objet minimálně většinu těch zásadních a vyhlášených. Podle všech známých měřítek (velikost, uznání, prestiž, nezpochybnitelná kvalita, tradice, atmoška, …) a dostupných ohlasů ale můžeme akci The Notorious IBE s naprostým klidem považovat za jednu z nejlepších na světě i tak. Tedy pokud ne rovnou tu vůbec nej.

Před rokem nám Perník ukazoval svoje fotky z The Notorious IBE a celý Champion Sound mohl jen toužebně slintat nad tím, kam by se rád jednou, „až bude velkej“ taky podíval. Kdyby nám tenkrát řekl, že tam příští rok budeme mít tu čest hrát, tak se zasmějeme. Kdyby to zopakoval, vyrazíme klidně pěšky. O rok později tu pozvánku ale fakt máme a za několik málo dní sedáme do Žihadla a jedem tam v džískách reprezentovat Českou hroudu. Pojeďte s náma nebo nám aspoň držte palce. Bude to var a velká výzva.

Komplet info o akci a podrobný rozpis programu najdete na webu The Notorious IBE: www.thenotoriousibe.com /Champion Sound na IBE hraje v pátek 7.9. (Cypher 10 – Return Of The B-Boy Blockjam, 15:00 – 20:00) a v sobotu 8.9. (Cypher 2 – We B Girlz 2 on 2 battle a Solo Top Rock battle, 15:00 – 20:00)/

Keep on rockin’

www.thenotoriousibe.com
www.championsound.cz

www.facebook.com/championsoundliveband

www.twitter.com/championsoundcz

www.youtube.com/championsoundband

Zdroj: BOOMBOX booking