Charitatívny Zámocký piknik v Smoleniciach.

Už po štvrtýkrát sa v nedeľu 9.7.2017 od 15,30 hod  stretnú priatelia dobrej hudby, zábavy, vynikajúceho jedla a pitia na Smolenickom zámku, aby spolu strávili príjemné nedeľné popoludnie na Charitatívnom Zámockom pikniku v Smoleniciach.

Organizátori z OZ Smoleničan pripravili program pre celú rodinu, dospelákov aj deťúrence. Program otvorí vystúpenie pre najmenších divákov. Už teraz sa na detičky tešia Smejko a Tanculienka so svojimi veselými pesničkami. Po nich na scénu vystúpi jazzová legenda Peter Lipa so svojím bandom. Okrem toho na Vás čaká handmade zóna s originálnymi výrobkami pre veľkých aj malých. Zopár drobností si budete môcť vyskúšať vyrobiť aj sami.

Počas celého pikniku budú môcť návštevníci ochutnať skvelé jedlo, osviežiť sa domácimi nápojmi či voňavou kávičkou z originálnej Fefekáry.

Tak ako aj minulý rok má táto milá akcia i charitatívny podtón. V spolupráci s Nadáciou ADELI sa rozhodli organizátori pomôcť malej Emke Krajčírovej zo Sekúl. Emka bude mať čoskoro už deväť rokov a jej životným spoločníkom je veľa nepríjemných chorôb. Do ticha ju ponorila úplná hluchota a k posteli pripútala detská mozgová obrna. Zlepšiť kvalitu života jej môžu pomôcť liečenia, ktoré si však, žiaľ, jej rodina musí financovať sama. Organizátori Charitatívneho Zámockého pikniku opäť venujú výťažok z tejto akcie na jej liečbu v ADELI Medical Centre.

Ak aj vy chcete podporiť Emku v neľahkej situácii, máte možnosť  na nádvorí Smolenického zámku  práve na Charitatívnom Zámockom pikniku. Takže už treba len zabaliť deku, priateľov a dobrú náladu. A nezabudnite na dobré počasie J Lístky budú v predaji na mieste konania. Tešíme sa na Vás!

Zdroj: TS