CHARLI XCX založila vlastnú značku a hneď vydáva EP!

Speváčka CHARLI XCX založila vlastnú značku. Label Vroom Vroom Recordings, ktorý vzniká pod vydavateľstvom Warner Music, bude šíriť zaujímavé experimentálne popové nahrávky nových tvárí.

Charli

Charli XCX minulý rok bodovala s albumom Sucker, ktorý prišla predstaviť naživo aj na Slovensko.  Jej singel  Boom Clap sa stal celosvetovým hitom a priniesol jej zvýšenú popularitu a prvé miesta v hitparádach  na celej planéte. Charli XCX však nie je len dobrou speváčkou, ale tiež úspešnou skladateľkou a výraznou osobnosťou, čo nedávno ocenil magazím NME. V jeho tradičnej ankete uspela a bola vyhlásená za najlepšieho britského sólového umelca minulého roka. S tým úplne korešponduje aj založenie značky Vroom Vroom Recordings.

Spolu so zverejnením informácie o novej záľube vyhľadávať zaujímavé talenty a dávať im priestor na vlastnom labeli, ponúka speváčka štvorpiesňové EP.  Alternatívne ladenú elektronickú nahrávkuVroom Vroom na ňom doplňujú skladby TrophyParadise a Secret (Shh). Charli XCX zároveň odtajnila aj prvé dve akvizície svojho labelu, RIVRS a CuckooLander.

Zdroj: Warner Music