Chinaski sa vracajú na Slovensko s Klubovým špeciálom 2013!

Po úspechu premiérového Klubového špeciálu 2011 sa Chinaski opäť chystajú na Slovensko! Počas apríla a mája odohrajú koncerty v piatich slovenských mestách. Turné štartuje 25. apríla v Čadci.

Počas slovenského turné Chinaski odohrajú viac ako dvojhodinový koncert v v Čadci, v žilinskom Dome odborov, v Dome kultúry v Liptovskom Mikuláši, v Bratislave sa predstavia v Atelieri Babylon a turné vyvrcholí v trenčianskom Piano klube.

Viac ako dve hodiny hudby, skladby naprieč celou históriou kapely vrátane tých najobľúbenejších a najznámejších hitov. Na koncerty sa tešia nielen fanúšikovia, ale aj kapela: „Mali sme veľkú radosť, že sa ľuďom páčilo naše predchádzajúce turné aj do skutočne ďalekej histórie kapely. Keď sme v roku 1993 v Prahe v klube Na Chmelci začínali ako predkapela Hudby Praha, nenapadlo nám, že spolu budeme tak dlho a že to bude baviť po tak dlhej dobe nielen nás, ale i našich fanúšikov,“ prezradil spevák kapely Michal Malátný a dodal: „Trvalo dvanásť rokov kým si nás niekto všimol, a týchto dvanásť rokov sme proste koncertovali a koncertovali. Prichádzalo to postupne a ľudia na nás začali chodiť. A chodia do dneška, čo je super a moc sa na všetkých tešíme.“

Chinaski je jednou z najpopulárnejších českých kapiel so širokou základňou fanúšikov aj na Slovensku. Kapela na čele so spevákom Michalom Malátnym patrí už dlhé roky medzi špičku súčasnej hudobnej scény. Na jedenástich štúdiových albumov, ktoré kapela doteraz vydala, sa nachádzajú megahity ako Tabáček, Zadarmo či Klára. Ostatný album Chinaski „Není na co čekať“ sa výborne ujal medzi fanúšikmi a kapela patrí aj vďaka nemu medzi najžiadanejšie koncertné a festivalové kapely.

Termíny Chinaski 2013 – Klubový špeciál:
25.4.      Čadca, Kultúrne a informačné centrum
26.4.      Žilina, Dom odborov
27.4.      Liptovský Mikuláš, Dom kultúry
10.5.      Bratislava, Atelier Babylon
11.5.      Trenčín, Piano klub

Predpredaj vstupeniek prebieha prostredníctvom siete Ticketportal po celom Slovensku. Viac informácií o turné a kapele nájdete na www.chinaski.cz.

Zdroj: Chinaski