CHRIS PERA & DOMI B-DAY PARTY.

Ahojte kakaovníci!! Dňa 20.03.2015 sme sa rozhodli zorganizovať party na ktorej oslávime narodeniny nás dvoch. Keďže máme veľmi radi podnik Radosť, táto udalosť sa bude odohrávať právu tu.

Za čiastku ktorá sa vyberie na vstupnom sa nakúpia granule a podobne a daruje sa to Sloboda zvierat. Tešíme sa a dojdite podporit zvieratka a oslavit nase narodeniny :)

Celý večer sa bude niesť v rytme skvelej hudby s fenomenálnymi djs. Za pultom sa vystriedajú djs Kevi Anavi, AAMON, Fenex a samozrejme oslávenec Chris Pera. Výhovorky typu NENY NAFTA neakceptujeme.

AAMON – Veľký talent slovenskej elektronickej hudby, ktorého produkcia sa objavuje v setoch a rebríčkoch svetoznámych Djs. Svoju hudobnú cestu začal keď mu bolo 16 rokov. Od tej doby prešiel cez rôzne štýli od hip-hopu, UK garage, cez trance až zakotvil pri štýle techno a house. Jeho tempo je dynamické a ľudí na parkete dá vždy do porádku. Už sa veľmi tešíme na jeho skvelý set.

Kevi Anavi – Táto žena je skvelá Djka, producentka a človek s veľkým Č. Kevi už desať rokov roztáča gramofóny a na nich house a techno. Zahrala si v rôznych krajinách ako Veľká Británia, Nemecko, Rakúsko a Taliansko. Jej tvorba sa objavila na labeloch KMS Records (Detroit / Chicago), Clorophilla (Taliansko) alebo Station 9 a Leporelo ( Slovakia). Jej minimalove beaty, šokujúce a temné zvuky nás vždy roztancujú.

Chri Pera – Švajčiarský rodák so slovenským srdcom, sa dostal k djingu keď spoznal teraz jeho veľmi dobrého kamaráta Jozefa Mihalika, ktorý ho inšpiroval melodickým Tech Housom. V tomto štýle sa našiel a ďalej v ňom pokračuje. So svojim dobrým kamarátom Fenexom zorganizovali niekoľko akcií ako Rauschgift, Die Schmiede, ktoré boli úspešné. Svojimi setmi vyjadruje hudobné pocity ktoré posúva ďalej na parket a roztancuje každú chladnú hlavičku.

Fenex – Rakušan so slovenskými koreňmi sa v roku 2010 začal venovať štýlom ako Dubstep, Moombahton a ElectroHouse. Neskôr založil projekt s Chris Pera, Ratamacue, Andi Leine a Leia Drex s názvom Kellerkult, ktorý vznikol v starej opustenej pivnici. Po čase tento place prerobili a vytvorili undergroundové štúdio. Bol to moment keď si uvedomil že techno štýl mu je súdený a nechal sa inšpirovať menami ako Radial, Subjected, In Aeternam Vale, Yan Cook, Surgeon, Kellener, Björn Torwellen, Moerbeck. Odvtedy sú jeho sety prísne a rázne.

20.marca 2015
START 21:00
ENTRY 3€

11017343_10205183663145303_1374761107_o

Zdroj: Chri Pera