Chýba vám vášeň? Zažite ju v novej divadelnej sezóne!

Milí priatelia, na scénach SND sa už zajtra definitívne zatiahnu opony, aby sme počas letných divadelných prázdnin načerpali dostatok energie a inšpirácií, ktoré vám ponúkneme v novej divadelnej sezóne.

Práve teraz však nastáva čas, kedy sa môžete aj vy stať držiteľom najpohodlnejšej vstupenky – ABONENTKY, predplatenej vstupenky na sériu vybraných divadelných predstavení.

Chceli by ste spoznať krásu, ktorá berie dych, pozrieť sa za hranice hriechu alebo zažiť skutočnú vášeň? Objavte to s abonentným balíčkom Zaži vášeň s Baletom SND! Nechajte sa očariť silnými emóciami, objavte dokonalosť ľudského tela, univerzalitu pohybu a staňte sa svedkami momentov, kedy sa romantika dokáže snúbiť s drsnosťou.

Navyše, pokiaľ túžite zažiť neopakovateľnú atmosféru prvých premiér, v pestrej ponuke obľúbených abonentiek nechýba ani tento rok obľúbený balíček Premiéry opery a baletu. Ak chcete „ochutnať“ crème de la crème z novej tvorby Baletu a Opery SND, vidieť unikátne diela domácich i zahraničných režisérov a choreografov, tento balíček je pre vás ako stvorený!

Abonentka vám ponúka viacero výhod – možnosť vybrať si svoje obľúbené garantované miesto v hľadisku, ušetriť oproti bežnej cene vstupenky, získať individuálny prístup, či potešiť svojich najbližších. Ku každému balíčku sme pre vás pripravili aj milú pozornosť v podobe Ročenky na sezónu 2018/2019.

Nepremeškajte výhody, ktoré abonentky prinášajú. Ich predaj sa končí 31. 7. 2017!

MÁM ZÁUJEM

Zdroj: SND