Chystá sa Klaudia z Hotela Paradise na filmové plátno?

Paul Project vypočul hlasy fanúšikov a po deviatich mesiacoch od premiéry singla Ak to musí byť sa skladba dočkala aj videoklipu. Pikantnú príchuť natáčaniu dodal telefonát pre Klaudiu, v ktorom jej produkcia Hotela Paradise oznámila, že v pondelok cestuje späť do Dominikánskej republiky.

palo-klaudia

Napriek tomu, že sa nakrúcalo v nedeľu, celý príbeh mal nakoniec šťastnú bodku. „Počas natáčania bola veľká sranda a musím sa priznať, že rada by som si to ešte zopakovala. Všetky scény sme zvládli v pohode a vďaka Suverenovi som stihla aj cestu domov. Chlapci ma odviezli do Liptovského Mikuláša, kde ma počkali rodičia, rýchlo som sa pobalila a ráno som už letela do raja,“ zaspomínala si s úsmevom Klaudia.

palo-klaudia

V scenári čakali na Klaudiu dve úlohy. V bielej predstavila nevinnosť a čiernou farbou s jablkom v ruke symbolizovala hriešne pokušenie. „Myslím si, že každá žena má v sebe dve povahy, dobrú aj zlú. Klip som videla ešte v Dominikánskej republike a bola som z neho nadšená, preto ho mám stále vo všetkých svojich profiloch. Jedným z dôvodov, prečo som reagovala na Paľovu výzvu, bol práve ten, že sa mi pieseň páči,“ vysvetľovala Klaudia.

Klaudia

Vychádzajúc zo základného kontrastu medzi dvoma ženami v jednom tele postavil režisér Michal „Kunes“ Kováč klip na čierno-bielom základe, aby, podľa jeho slov, diváka nič nerozptyľovalo a všímal si iba detaily podstatné pre posolstvo príbehu. Technickým bonusom videa je snímanie filmovou digitálnou kamerou RED EPIC pracujúcou na 300 framov, čo umožňuje precízne pracovať napr. so spomalenými zábermi a špičková svetelná technika.

„Najviac času nám zabrala vizáž a nastavenie svetiel, ktoré si možno laik nevšimne, ale odborník to určite ocení. Celý čas v ateliéri vládla dobrá nálada a pohoda. Musím povedať, že veľmi milo ma prekvapila Klaudia, ktorá je naozaj výbornou herečkou. Každú scénu zvládla prirodzene a s ľahkosťou. Preto by som bol rád, ak by sme si možno ešte niekedy spoluprácu zopakovali,“ dodal Michal „Kunes“ Kováč.

Otázka: Páčil sa vám herecký výkon Klaudii v klipe?
Odpoveď píšte pod klip na youtube.

Zdroj: Imrich Makó, PR a produkčný manažér / GRAND STUDIO, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET