Cibula Fest 2018 program na jubilejný ročník!

Najväčší česko-slovenský multižánrový festival Cibula Fest 2018 už v júli otvorí brány na svojom jubilejnom 10. ročníku.

Už tradičným miestom pre Cibula Fest je pohraničné pásmo na letisku v Holíči od štvrtka 19. 7. až do nedele 22. 7. 2018. Ako každý rok, aj teraz sa majú návštevníci na čo tešiť. Festivalové menu je zostavené z veľkých mien slovenskej a českej hudobnej scény, doplnené o zahraničnú hviezdu. Chýbať nebude ani tradičná COOL Aréna s hip hopovými či reggae interpretmi. „Chceme, aby bol jubilejný ročník výnimočný. Nebudú chýbať mnohé špičkové kapely, ktoré už na Cibula Feste vystupovali, ale aj zahraniční interpreti. Bude to taký Créme de la Créme všetkých doterajších ročníkov,“ prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Na hlavnom pódiu si na svoje prídu fanúšikovia kapiel Žlutý pes s Ondřejom Hejmom, Jelen, Gladiator, Kollárovci , Hrdza, No Name, Škwor, či Horkýže Slíže a desiatok ďalších. COOL Aréna bude zase patriť tri dni mladšiemu publiku. Vo štvrtok to bude electromusic na čele so svetovým menom Plastik Funk zo Španielska, čo je hudobné duo zložené z Rafael Ximenez-Carrillo a Mikio Gruschinske.

Tí sa spojili s Tujamom a Sneakboom na ich singel „Dr. Who!“, ktorý získal 21. priečku v britskom Singles Charte. Piatok bude patriť reggae kapelám ako napríklad Jayharno (Jamajka), Medial banana či Deadly Hunta (Veľká Británia). Sobota zase hip hopovým hviezdam ako Kali, Nerieš, Majself a ďalším deviatim interpretom. „Každý, kto pravidelne chodí na Cibula Fest vie, že si tu vždy nájde to svoje. Počas roka komunikujeme s našimi fanúšikmi na sociálnych sieťach a pýtame sa aj na ich názory a požiadavky na kapely. Nedá sa každému vyhovieť, ale v rámci možností sa snažíme zaradiť do programu aj ich tipy,“ povedal Chrenka.

Ani jubilejný 10. ročník nebude bez zahraničnej hviezdy. „Veľmi sa tešíme, že sa nám podarilo dohodnúť so žijúcou legendou, ktorá predala viac ako 6 miliónov nosičov. Viac zatiaľ neprezradíme,“ dodal Chrenka. V minulosti už na Cibula Feste vystúpili také hviezdy ako Scooter, Captain Jack, Thomas Anders a Modern Talking, Bell Book and Candle či Graham Candy.

Vstupenky v sieti Ticketlive.sk. Aktuálna cena posledných 3-dňových vstupeniek je 25 €, od 10. 6. 2018 bude cena trojdennej vstupenky 29 €.

Viac info na www.cibulafest.sk

Zdroj: TS