CIBULA FEST 2024 pridáva Cool Arénu a bonusový Warm up večer. Program odpáli raper Kali

Už o 5 týždňov otvorí svoje brány na letisku v Holíči najväčší česko-slovenský hudobný festival CIBULA FEST. Pre organizátorov je tento jubilejný 15. ročník veľkým míľnikom, a preto sa rozhodli svojim návštevníkom dopriať ešte väčšiu porciu hudby a zábavy. Po ročnej pauze sa na CIBULA FEST vracia aj obľúbená COOL Aréna, kde si na svoje príde najmä mladšia festivalová generácia. Tá prinesie skvelý program už v stredu kedy bude zrejme najväčším lákadlom raper Kali.

COOL Aréna bola neodmysliteľnou súčasťou festivalu dlhé roky. V minulom roku organizátori od nej upustili, no verní fanúšikovia si ju vypýtali späť. Pridaním warm upového večera sa tak program festivalu rozšíri až na 4 dni. Už v stredu 17. júla sa v krytom veľkoplošnom stane predstavia raper Kali, hudobný projekt Malalata, raper Nigi Nap a DJ Andel. Počas ďalších dní sa na stagei Cool Arény objavia ďalšie veľké mená slovenskej hudobnej scény. Medzi nimi aj slovenský Aviici Mark Dann, DJ Milan Lieskovský, DJ EKG a mnohí ďalší. Mnohí naši návštevníci boli zo zrušenia Cool Arény minulý rok sklamaní. Rozhodli sme sa ju na festival vrátiť. A pridanie bonusového warm up programu je dôkazom, že CIBULA FEST je jedným z najstabilnejších festivalov na Slovensku. Navyše, 15. ročník si zaslúži niečo špeciálne, preto sme zaradili do programu ešte jeden deň ako bonus, takže si ju môžu návštevníci užiť o deň dlhšie. Majitelia trojdňových permanentiek majú warm upový večer zadarmo. A tí, ktorí sa rozhodnú prísť iba v stredu, budú z ceny vstupenky na tento večer veľmi milo prekvapení,“ prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Na hlavnom pódiu sa v termíne 18. – 20. júla vystriedajú desiatky kapiel a interpretov, medzi ktorými budú najväčšími hviezdami napríklad Kapela Kryštof, ktorá na Slovensku odohrá jediný koncert v tomto roku práve na CIBULA FESTe, Michal David, Hex, Pokáč, Mirai, IMT Smile, Jelen, Katka Knechtová, Walda Gang, Panoptiko a mnohí ďalší.

Vstupenky za špeciálnu cenu je možné kúpiť v sieti Predpredaj.sk a . Viac info na www.cibulafest.eu.

TS