Cinda Open Air 2012!

CINDA je po roce opìt tu a sní i dj KIFLI, který pro vás připravil spoustu novinek, které vám zpříjemní čas strávený na Cinda festivalu. Cinda jako jediný pražský open air festival zamìřený na taneční hudbu bude mít i tento rok dvì vydání.

První probìhne již 14. července a na druhé se mùžete tìšit 1. září jako uzavření festivalové sezony. Kromì spousty drobných novinek je tu jedna velká novina a tou je nové místo, kde se Cinda bude konat. Po dvou letech pořádání festivalu v prostorách restaurace Cinda se festival přesouvá na fotbalové hřištì v polovinì Císařského ostrova. Pro vaše vetší pohodlí na festivalu.


Na co se vlastnì mùžete tìšit?

Festival Cinda open air 2012 nabídne dvì letní vydání, jak již bylo zmínìno. Tak jako v předešlých letech se jedná o denní festival, který bude v nočních hodinách doplnìný after párty. Na pìti zastřešených stagích v následujícím složení MAIN, TOUSTER, MINIMAL PEOPLE, JACKIN a DOKLUBU se vystřídá na 45 djs všech možných stylù. Festival samozřejmì představí to nejlepší z české scény jako např.: Orbith, Jerry, Ladida, Chris Sadler, Bon Finix a mnoho dalších.

A navrch jako bonbónek si pro vás jeho pořadatel připravil na první vydání rovnou dva zahraniční hosty. Kromì bohatého hudebního programu se mùžete tìšit také na doplňkový program, který vám zajistí například zábavný stan Seejay radia, krásné hostesky celé zakryté pouze malbou bodypainting či 8 barù. Vzhledem k loňskému úspìchu dìla zvaného Cryogenic CO2, vám tento rok naservírujeme hned dvì a to s 300 kily kapalného oxidu uhličitého.

cinda
cinda

Zdroj: Cinda Open Air 2012
Publikoval: Redakcia GREGI.NET