Citadela: Dubfire – Praktické informácie!

Již tento pátek se do brněnského Bobycentra vrátí známá akce CITADELA, na které v roli headlinera vystoupí jako headliner a tahoun celého vydání této akce, Grammy oceněný umělec, inovativní revolucionář a světová ikona minimal-techna, který za producentským a djským pultem stojí více než 25 let – DUBFIRE!. Pojďte si s námi projít organizační informace k akci!

Vstupenky na místě budou!

Vstupenky budou k dostání také na pokladnách v den akce. Cena základní vstupenky na místě je 799 Kč (29 eur). Vstupenky je možné zaplatit také v eurech, kde ovšem nebereme drobné (centy). Na eura se vrací v CZK.

Šatny

V dostatečném počtu bude zajištěna šatna pro návštěvníky, která se nachází ihned za hlavním vchodem do Bobycentra.

Exkluzivní autodoprava Top1 Taxi

Máme pro Vás novinku, a to exkluzivní Citadela TAXI vozy, včetne funkce odvozu Vašeho vozidla! A co tento náš partner garantuje?
▪ Nejlevnější taxi na území i mimo území města Brna
▪ Odvoz rychle, bezpečně a včas na místo určení
▪ Zprostředkování všech přepravních služeb
▪ Nové vozy, jednotná flotila, profesionální úroveň řidičů
▪ Věrnostní program, lepší podmínky pro jízdy na fakturu
▪ První taxi v Brně s občerstvením na palubě
Tel: 844 110 110 nebo 734 574 110

Kontrola pravosti vstupenek

Na akci budou instalovány speciální čtečky pro kontrolu pravosti vstupenek. Při zjištění falešné vstupenky nebudete vpuštěni na akci a bude přivolána Policie ČR.

Doprava

Návštěvníci se do Bobycentra dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Nástupiště směr Řečkovice, výstup na zastávce Pionýrské nebo Hrnčířské, nebo autobusem č.67 z Hlavního nádraží, výstup na zástavce Sportovní.

Adresa Bobycentra je Sportovní 2a, Brno. Návštěvníci také mohou využít exkluzivní taxi dopravce akce, Top1 Taxi na tel : 844 110 110 nebo 734 574 110

Opuštění prostoru

Během akce nebude možnost opouštět prostor Bobycentrum. Po opuštění prostoru pozbývá vstupenka platnosti. Platí i pro akreditované a majitelé vstupenek VIP a VIP Gold.

Foto & Video

Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na akci, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) mohou používat pouze osoby, kteří obdrželi speciální akreditaci. (Silné blesky fotoaparátů mohou oslnit účinkující, proto respektujte dané nařízení).

Osobní prohlídka, kontrola totožnosti

Každý návštěvník akce se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci, jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití a jídla. Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze oproti občanskému průkazu.

Toalety

Bobycentrum nabízí dostatek nadstandartních toalet, které jsou k dispozici.

Propagace jiných akcí

Na CITADELE budou propagovány pouze ty kulturní akce, které jsou předem schváleny pořadatelem. Jakékoliv vylepování akcí, nebo rozdávání letáků na jiné kulturní akce, kterou nejsou schváleny, budou odstraněny, a dotyční návštěvníci, kteří akci nedovoleně propagují, vykázáni z akce.

Kouření

Kouření je v Bobycentru povoleno, avšak doporučujeme navštívit speciální zóny pro kouření. Na akci budou dohlížet také pracovníci záchranné a požární služby.

Prosíme také o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

Přejeme úžasnou párty, těšíme se na Vás!

A1DUBFIRE

Zdroj: II&ME Ltd