CityFest štartuje o týždeň, poznáme mená ďalších účinkujúcich.

Organizátori zverejnili mená interpretov, ktorí spestria CityFest. Mestský hudobný festival sa v centre Piešťan uskutoční počas posledného májového víkendu. Hlavnými hviezdami sú Richard Müller, Chinaski a Celeste Buckingham. Okrem nich Námestie slobody 25. a 26. mája 2018 roztancujú aj raper Kali a kapela Slniečko.

CityFest oslavuje tento rok 5. narodeniny a program tohto malého jubilea je jednoznačne najlepším v pestrej histórii podujatia. Richard Müller, Chinaski a Celeste Buckingham sú interpreti, ktorých sa len málokomu podarí dostať na jedno pódium.

S tým súvisí aj nutnosť postarať sa o bezpečnosť návštevníkov i účinkujúcich – zabrániť vnášaniu nebezpečných predmetov do festivalového areálu a zaviesť symbolické vstupné, ktoré z časti pokryje organizačné náklady.

Zoznam doteraz zverejnených interpretov dopĺňa obľúbená piešťanská kapele Coverage, ktorej cover verzie známych hitov sú podľa fanúšikov často lepšie než originály.

Milovníkov rocku poteší skupina Helenine oči a tých, ktorí preferujú ska a punk-rock zase kapela Smola a hrušky. Obe formácie sú piešťanskému publiku dobre známe a každý vie, že na ich vystúpeniach je vždy skvelá atmosféra.

Tá nie je cudzia ani raperovi Vladisovi, ktorý má aj jednu spoločnú skladbu s Celeste Buckingham – Taký nejsom (Hate song).

Ďalšími interpretmi, ktorých mená organizátori tento týždeň ohlásili, sú spevácke duo Alžbeta & Júlia a tiež kapela Everlong, ktorú si nedávno vybral za svojho predskokana aj legendárny Elán. K dobrému letnému festivalu patrí aj kvalitné pivko a tak organizátori prinášajú aj nového dodávateľa, je ním značka Lobkowicz ktorá má v portfóliu pivovary ako Černá hora, Rychtář, Uherský brod či Platan oceňované pivnými fajnšmekrami.

FB UDALOSŤ CityFest 2018: https://www.facebook.com/events/295294447589966/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/cityfest.sk/

Zdroj: TS