Clubber in The House: Braňo DJ exkluzívne v Cagrame!

Po prvej úspešnej party Cafe del Fun, Vám Cagram prinesie druhého stáleho rezidenta Cafe Del Fun Braňa DJ. Tento krát vystúpi pod hlavičkou Clubber In The House 02.07.2011, ktorú sám založil pred asi siedmimi rokmi v bratislavskom Clube Hlbočina, sekundovať mu bude jeho dlhoročný kamarát ThomasDeXter.

Clubber in The House

Braňo DJ – Už pred 15 rokmi hral v najnavštevovanejších bratislavských kluboch, v súčasnosti stojí na pódiu po boku renomovaných mien ako sú Milk & Sugar, Copyright, Simone Dunmore či Pete Heller. Braňo Dj začína v roku 1992 ako rezidentný dídžej v známych bratislavských kluboch. Jeho hudobný štýl postupne ovplyvňuje discohouse, ktorý prichádza z Londýna. V nasledujúcich rokoch hosťuje na mnohých housových tanečných akciách po celom Slovensku a jeho hudba znie aj pri otváraní mnohých nových klubov v hlavnom meste. V roku 2004 už spolupracuje s dídžejmi Carlom a Truhlíkom z Fun radia a stáva sa rezidentným dídžejom projektu „Cafe del fun“. V tejto formacii značka funguje až dodnes. „Cafe del fun“ prináša do slovenských klubov vocal house, funky house, tribal, latino, jazzy a groovy. Svojou jedinečnosťou sa zaraďuje medzi najnavštevovanejšie pravidelné párty na Slovensku. V roku 2005 prijíma ďalšiu ponuku. Ako rezidentný dídžej projektu K-Fun sa podiela na promotion známej rozhlasovej relácie Fun radia v kluboch po celom Slovensku. Od leta hráva s DJ Carlom v prestížnom bratislavskom coctail bare Greenwich. Hosťuje aj v kluboch v susednom Maďarsku a Českej republike. Začiatkom roka 2006 stojí pri zrode nového projektu s názvom „Clubber in the house“, v rámci ktorého hosťujú aj viacerí európski dídžeji – Dj Voriot /AT/, Mario Iovieno /IT/, Dj Enrico /CZ/, Andreo Fiorino /CZ/ a mnoho ďalších domácich dídžejov. Vo februári 2006 Brano Dj organizuje veľkú tanečnú párty v klube Dopler, na ktorej hrá spoločne s dídžejskou formáciou Milk & Sugar. Je to úplne prvé vystúpenie Michaela Kronenbergera a Steffena Harniga na Slovensku. Brano Dj sa v priebehu roka objavuje na pódiu aj s ďalšími zvučnými menami, ako sú Simone Dunmore /UK/, Pete Heller /UK/, Evy-D /HU/, Dj Mario /CZ/, Uwa&Lucaso /CZ/ a David Bordalas zo Španielska. Jeho vystúpenie v Bratislave zároveň organizuje. Brano Dj je majiteľom webovej stranky www.clubber.sk, ktorá sa venuje slovenskej klubovej scéne.

SOUND – BraňoDj sa radí medzi housových dídžejov s preferenciou na funky&vocal house. Jeho štýl je ovplyvnený letnou tanečnou Ibizou s nádychom US housu. Jeho live sety sú však vždy ovplyvnené publikom, pre ktoré hrá. Dokáže zahrať pomalší coctailový happy house s vocalmi, v klube zase naberajú jeho sety viac tanečnejší charakter. Za obľúbené vydavateľstvá považuje Defected, Purple Music, Soulfuric, Hed Kandi, Yellow Productions, Z records, Big Love Music.

KLUBY A FESTIVALY – Hodokvas / Pezinok / SK; Summer beach party / Zemplinská Šírava / SK; Okey leto/Poprad / SK; Hrad Beckov 2005 / SK; Boby centrum / Brno / CZ; Cuba Libre / Gyor / HU; Privé / Budapest / HU; Mecca / Praha / CZ; Studio 54 / Praha / CZ; Otvorenie leta Zlaté piesky / Bratislava / SK; After Bee / Incheba / Bratislava / SK; Terminal club / Bratislava / SK; Hlbočina / Bratislava / SK; Metroclub / Bratislava / SK; Radosť / Bratislava / SK; Dopler / Bratislava / SK; Unique club / Bratislava / SK; Cirkus Barok / Bratislava / SK; Ricardo club / Bratislava / SK; Tatra / Malacky / SK; Cage club / Lučenec / SK; Ministry of fun / Zvolen / SK; Sféra club / Žilina / SK; Mega club / Humenné / SK; Castello / Komárno / SK; S Club / Levice / SK; Power club / Stará Ľubovňa / SK; Steps / Trenčín / SK; …

SUPPORT
• Steve Sanchez
• Desyn Masiello
• Milk & Sugar
• Copyright
• David Bordalas
• Pete Heller
• Simon Dunmore
• Evy-D
and many more

PROMOTION PARTY – Finlandia Midnight sun, Befeater music style tour, Jägermeister tour, Media party – special OUTOX presentation, Havana Club GRAND PRIX COMPETITION 2005, K-fun tour / Fun radio / SK, Blue City expressions / ITS /, Red City expressions / ITS /, Shine / ITS / , Let’s Celebrate / ITS /


Clubber In The House
02.07.2011
Cagram, Nová Baňa
DJ´s:
Braňo DJ/clubber in the house and cafe del fun
ThomasDeXter
Entry: 2,- eura

Clubber in The House

Zdroj: CIH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET