Clubber In The House Live: Jakub Čulík!

Nová Baňa sa môže pochváliť malebnou prírodou, pokojným štýlom života no a v neposlednom rade Cagramom. Cagram od svojho vzniku ponúka inteligentnú tanečnú hudbu.

Jakub Culik

V predchádzajúcej správe sme priniesli profil Petra Kociana hrajúceho na Bass Gitare, dnes prinášame profil jeho kapelového kolegu a kamaráta.

Dnes si teda viac predstavíme Jakuba Čulíka.

Asi ako každý mladý človek, ktorý prejaví záujem o hudobný nástroj, navštevuje Základnú Umeleckú školu, no neskôr ju predčasne ukončí s tvrdením “ukončil som ju tesne pred záverečnými skúškami lebo som v tom nevidel zmysel’’.

V jeho začiatkoch ho mnohí registrovali s basovou gitarou v ruke v kapele RHZ s ktorou hrávali prevzaté folkové veci s nádychom rockenrollu, mnoho ľudí ich prirovnávalo k zoskupeniu Čechomor

Počas jeho temného obdobia sa ocitá v niekoľkých metalových formáciach, no vo svojom vnútri pociťuje, že to nie je to pravé orechové. Jakub spolu s jeho rodákom a kamarátom Petrom Kocianom vyvíjajú snahu oživiť kapelu Sappiens, no nakoniec z toho vzniká Crabslide.

V Crabslide pôsobí ako akustická formácia a neskôr ako plnohodnotné hudobné teleso.

Jakub Culik

Jakub dnes aktívne hrajúci v Crabslide nezabúda ani na jeho spriatelenú kapelu Exit Toilet, ktorá sa venuje alternatívnému rocku, niekedy s príchuťou bluesu a funky.

Jakub: ’’Mimochodom sa veľmi rád zúčastňujem rôznych Jam Sessions, no momentálne sa najviac teším na moju premiéru ako gitarista a DJ, keďže je to pre mňa niečo nové a uvidím čo mi to prinesie, i keď mám rešpekt’’.

Jakub Culik

22.10.2011 Clubber In The House LIVE
DJ Set ThomasDeXter
Bass Gitara Peter Kocian
Funky Gitara Jakub Čulík
Vstup: 2 eurá
Začiatok: 21:00

Clubber in The House

Zdroj: CIH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET