Čo je nového u dja Schwa?

Klubovou sezónu zahajuje Schwa hravým mixem s názvem „Fifty Shades of Gray mix“. Inspiraci hledal v populární knize E. L. James ‚Fifty Shades of Gray‘, jejímž hlavním tématem je sex.

Připravte se na mix nabitý žhavých, erotických až nestydatých housových tracků! A co víc – padesátiminutový set je k dispozici ke stažení úplně zdarma!

Riverside 2

Dj Schwa společně s djem Maniem a rappery z legendární formace PSH připravuje druhý díl úspěšného open airu Riverside, který se opět odehraje 21. záři v areálu Občanské plovárny v Praze. Headlinerem druhého pokračování bude německý dj a producent Vincenzo, který spolupracuje s takovými jmény světové taneční scény  jako jsou Steve Bug či Anja Schneider. V ČR vystoupí zástupce značek Poker Flat a Dessous úplně poprvé.  Line up dále doplní domácí Dj Schwa, Manio, Fatty M, Arco, Tazz vs Biodan, Pat Heart vs Alex Neivel a Axel C. Druhá stage bude patřit zástupcům zmiňované  formace PSH.  Jako speciální host navíc vystoupí legenda české housové scény Pavel Bidlo.

Další informace: www.facebook.com/riversideprague

Release na labelu Large

 

Dj Schwa, Alex Neivel a David Bowles vydali vinyl na chicagském housovém labelu Large. Kromě autorských tracků vinyl obsahuje i remixy, o které se postarali osobnosti světové taneční scény Ian Pooley, Fred Everything či Giom a Random Soul.

https://www.decks.de/t/matthias_vogt_fred_everything_giom_ian_pooley_random_soul_nicc_johnson_alex_neivel_dj_schwa-large_wax_1/c07-pb

Nová rezidentní party Elements v klubu Touster

Zcela nová rezidentní party dje Schwa s názvem Elements odstartuje již ve čtvrtek 13. září v pražském klubu Touster. Premiérový „vodní“ díl se bude inspirovat stejnojmennou kompilací „Water“, která vyšla před pár týdny na Beef rec. Schwa zde kromě tracků z kompilace představí nejnovější materiál vycházející na labelu Beef records.

Na každém dílu Elements vždy vystoupí speciální host. Tím prvním bude původně český dj a producent Ian Metty, momentálně již několik let střídavě žijící v Londýně a Barceloně, kde se věnuje vlastní produkci a pořádaní parties.

Více informací: https://www.facebook.com/events/351316468287475/

Nová EP na Beef records – VA Elements: Water

Beef records představuje další EP z řady Elements, tentokrát s názvem Water. Již název napovídá, že se bude jednat o melancholické skladby, kterým ale přesto nechybí energie a náboj letních pool či plážových parties. Autory skladeb nejsou žádní nováčci: zkušení producenti Maksim Batyunin, Carina Cooper, Timo Beridze, Lee Darey, Dilby a Daniel Fellows se zde postarali o mimořádné deep house tracky.

Nikola Gala – Got To Pray (feat. Moodymanc, Shades of Gray remix)

Řecký producent Nikola Gala momentálně žije v Berlíně a naplno se zde věnuje své hudební kariéře, která jenom kvete. Během uplynulé doby jeho produkce vyšla na těch nejlepších značkách undergroundové taneční scény: nechybí např. Ibadan Records, Rekids, Freerange Records či Plastic City. Nyní tento světově uznávany dj a producent vydává své první EP na značce Beef Records. EP Got to Pray je plné deepových emotivních skladeb s notnou dávkou energie. Prvního remixu se ujal Moodymanc z labelu 2020 vision. Druhého deepového až „hypnotického“ remixu se ujalo duo Shades of Gray. Třetí skladba SAR je inspirovaná zvukem labelu Rekids a je výsledkem plnohodnotné sólové práce mistra Galy.

Carlo – Best Friends (feat. Omer Grinker remix)

Carlo je španělský producent momentálně žijící a působící v Berlíně. Právě pod jeho křídla spadají labely Neovinyl a Good Ratio Music. Carlova produkce již spatřila světlo světa na značkách Plastic City, Flumo, Neovinyl a brzy se také dočká vydání na Timewriterově Refine rec. U Beef records mu co nevidět vyjde speciální jubilejní EP Best Friends, které se zároveň stává 50. digitálním releasem vydaným na tomto labelu.

Dj Schwa – milovník desek

Dj Schwa zůstává i navzdory vlně digitalizace napůl věrný klasickým deskám. Každý měsíc si vybírá nový materiál, kterým tak rozšiřuje svou již celkem obsáhlou sbírku. Mezi jeho nejaktuálnější úlovky patří následující:
Hot Chip – Over And Over (12″, Single)
Merveille* & Crosson* – DRM (Pt. 1) (12″)
Kuba Sojka – Berlin News (12″)
Moomin (3) – She Said She Won’t Be That Long Away (12″)
DJ Jus-Ed* – Endurance… R.I.P. Tape 27-01-2012 (12″, Bur)
Kastil / Robotalco / Volta Cab – ALLSTARS (COTTAM, MARK E RMXS) – Seven Music / 7MPACK01(c03-z0)
Mosca – EVA MENDES – Hypercolour / HYPE025(bzx-7t)
Wasnme / Konstantin Sibold – WASNME (VINYL ONLY)
Caramelo / CARAMELO002(bzs-vf)

Zdroj: Riverside, Beef records PR