Coast 2 Coast: Najrapovejšia akcia v hre prevalcuje v sobotu 15. augusta Bratislavu.

Gramo Rokkaz a Nu Spirit prinášajú druhé letné vydanie jednej z najoblúbenejších pravidelných akcií v Bratislave – tentokrát s podtitulom „Straight Outta Compton“. Ako je z názvu jasné, zameriame sa hlavne na rap západného pobrežia USA, v priebehu večera ale nevynecháme ani east-coastové a down-southové klasiky žánru!

Samotný Separ sa vyjadril, že s ním odohrá 100 koncertov za rok aj bez rádia. Okrem toho zásobuje kolegov z fachu prísnymi skrečmi, náš klub vypredanými koncertami a za sebou má niekoľko releasnutých kompilačiek. Výber zlatej éry hiphopu bude mať na starosti dvorný hypeman a člen Gramo Rokkaz – DJ Miko.

Lkama, dvorný člen bratislavských Gramo Rokkaz, patrí medzi rapermi k vyhľadávaným producentom s ukážkovým citom pre boombap a klasické hiphopové beaty. Okrem mixtapeov „Podľa seba“ a „Podľa vkusu“ sa podieľal na beatoch pre Luzera, Majselfa či KROK SPET.

Svoju malú výšku kompenzuje DJ Metys veľkým srdcom a vycibreným skillom za gramcami. Hlava bratislavského labelu Gramo Rokkaz svojimi skrečmi vyzdobil viaceré releasy tunajších rapových interpretov, čo pravidelne predvádza po klubových akciách nielen v Bratislave.

EVENT: www.fb.com/events/1469681800014637/

START 22:00
ENTRY 3€

c2cc

Zdroj: Nu Spirit