Cocotte Minute odstartují turné ve středu v Lucerna Baru, který se blíží vyprodání.

Již za dva dny bude pražský Lucerna Bar svědkem velkolepého zahájení „Rituál naposled! Tour“ skupiny Cocotte Minute. V prodeji v tuto chvíli zbývá posledních pár desítek lístků.

A na co se mohou návštěvnící těšit? Kapela slibuje nejdelší setlist v její historii. „Chceme jím poděkovat všem našim příznivcům a oslavit s nimi dva roky naprosto fenomenální jízdy, kterou nám Rituál připravil. Odehráli jsme s ním 80 koncertů, na které zavítalo na 38 000 lidí. Zveřejnili jsme z něj 10 videoklipů, které celkově zhlédlo na 850 000 uživatelů YouTube. Absolvolali jsme s ním samostatné i bujaré turné s Hentai Corporation a Prago Union, na které nikdy nezapomeneme.“ hodnotí poslední dva roky frontman kapely Zeller.

Album „Rituál, kmen a srdce a kmen“ tak ve středu v Lucerna Baru zazní podruhé a naposledy celé! „Druhou část večera bude tvořit best of výběr, jehož funkčnost jsme prověřili na desítkách festivalů. K tomu jsme nově přidali skladby, které jsme už hodně dlouho nehráli jako např. Můj čas a dvě novinky, které jsme natočili v září ve Vídni v produkci Mikea Wolffa – kytaristy rakouských Kontrust,“ dodává Zeller.

A nebyli by to Cocotte Minute, kdyby turné kromě nové dramaturgie „nevytunili“  také novou show. „Budeme s publikem pracovat a vtahovat je do show víc než jindy. Jak, ale neprozradím, ať překvapení zůstane překvapením.“ dodává s úsměvem Zeller.

„Rituál naposled! Tour“
01.11. Praha – Lucerna Music Bar 
02.11. Brno – Eleven
03.11. Nový Jičín – Drago
04.11. Jablunkov – Rock Cafe Southock
10.11. Krumlov – Fabrička
11.11. Jihlava – Soul
1.12. Děčín – Garage
2.12. Nitra – Nájomná Jednotka 
8.12. Chrudim – R-klub
9.12. Kutná Hora- Česká 1

Více na www.cocotteminute.org

Zdroj: TS