Coopilation Exchange vol. 1!

Label Coopilation Records, ktorý združuje kapely oslavujúce alternatívny rock, štartuje projekt s názvom “Coopilation Exchange“. V rámci neho bude na našej klubovej pôde predstavovať žánrovo spriaznené kapely z okolitých krajín, ktoré na výmenu pohostia kapely z labelu doma v zahraničí.

Prvý diel odštartujú v spolupráci s poľskou formáciou Cinemon 16.11. v klube Fuga v Bratislave a 5.12. v klube Lizard King v Krakowe. Nenechajte si ujsť nasledovnú zostavu:

Cinemon (Kraków/PL) – Po turné po rodnej krajine a následnom úspešnom dobývaní hudobných súťaží pochopili, že Poľsko im je malé. Na prvé zahraničné turné vyrážajú len s nevyhnutným minimom: v trojčlennom nástrojovom obsadení, dokonale nacvičeným repertoárom a chuťou predviesť sa. S čím? Svoju hudbu popisujú ako niečo medzi Sabbathovským hard rockom, rock’n’rollom White Stripes, glam rock a… disco. Tomu sa dá uveriť len na vlastné uši.

Got Blue Balls (Sliač/SK) – Frontálny útok na vaše zmysly. Čistý prúd energie skoncentrovaný do podoby chytľavej zmesi energického rock’n’rollu s príchuťou stoner-rockového dunenia a pódiového showman-stva. To všetko uhládza ženské zastúpenie v rytmickej sekcii. Ak platí „Neverte nikomu kto má cez tridsať“, tak za nich môžete dať ruku do ohňa. Bez ostychu vám naložia porciu decibelov a nakazia vás svojim strhujúcim nadšením, ktoré z nich doslova srší. Ak trpíte jesennou depresiou, Got Blue Balls ju z vás vykopú.

The Pixels (Bratislava/SK) – Na párty sú pripravení ako prví, na pódium ako poslední. No zvládajú to so šarmom sebe vlastným. Dobre vedia, že väčších fešákov v okolí aj tak niet a na dobré sa oplatí počkať. Post-punková rytmika zdôraznená tanečnými bicími rozhýbe nohy k tancu, gitarový záprah zas uistí, že toto nie je žiadne pochybné disko. Kým si chlapi budú kývajú hlavou do rytmu, ich polovičky si budú hrýzť pery a mať hriešne myšlienky. Na svoje si tak príde zaručene každý.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/440501912676806/

Cinemon –https://cinemon.bandcamp.com/

Got Blue Balls – https://www.facebook.com/gotblueballs

The Pixels – https://www.facebook.com/thepixelsmusic

Zdroj: Coopilation Records