Counterpoint #23 v piatok 26.6. @ Subclub

Counterpoint ide ďalej a s ním aj nové hudobné zážitky spojené s tzv. dramaturgiou od srdiečka. Preto nám tie naše zaplesali keď nám na hosťovanie z Maďarska kývol MODEO.

Modea mal jeden člen našej crew česť vidieť hrať naživo v Budapešti, kde pôsobí a jeho potemnelé techno s nádychom industriálu a post-punku do bunkroidnych priestorov zapasujú ako ranná kapurková pred odchodom taxíka do príbytkov nás všetkých. Jeho skills neunikli ani zahraničným labelom, ktoré mu dávajú čoraz väčši a väčsí priestor na širenie jeho dezolátnej a hutne dystopickej vízie skrz zvukové vlny. Príliš veľa tepla škodí a preto bratislavskému publiku studená techno sprcha len prospeje.

GAMBOVI v poslednej dobe ide karta ako máloktorému Djkovi. Tento harcovník a veterán lokálnej scény svoj zvuk inovuje a ľuďom ochotným počúvať ponúka tie najlepšie veci. Na Counterpointe bude mať premiéru ale určite nesklame.

PURE je vždy ochotný hájiť záujmy Popularu a jeho take na techno žáner sa určite vymyká bežnej, homogénnej technoidnej mase. Vyberá tie najchutnejšie kúsky so žánrovými presahmi – preto sa za neho môžeme s kľudným svedomím postaviť ako za neochvejnú skalu klubovej zábavy; ešte k tomu teraz, pod skalou.

O zvyšok večera sa postarajú tradične KABAL a ACHAB, ktorí si vraj chystajú voľačo special. Tentokrát to bude za 4/5 a odporúča sa ako warm-up pozrieť aj spektákel pod názvom LOM Night, ktorý ponúkne hlboké hudobné zamyslenia. My Vám namiesto zamyslenia ponúkneme tzv. dark aerobic, tak poďte s nami, nech zhodíte nejaké kilečká do plaviek a boli v top shape.

https://www.facebook.com/events/377882972397327/

2606cpt

Zdroj: Subclub