Covert Interests 35 reveals Christopher Rau (Derive/Smallville/DE)!

Na slovenských internetoch, zdá sa mi, definitívne skapal pes a zdochla koza! Studnice slovenskej tvorivosti a nekorektnej zábavy ukryté pod značkou internetových diskusií na „citlivé témy“ tento rok trpeli enormným nedostatkom personálnych zrážok a súbojov na telo.

Zhasli plamene spravodlivého hnevu na slovenskej elektronickej scéne a ani stálice ako lajnap na Be Free alebo anketa Dj Mag Top 100 Djs 2011 nedokázali tento rok rozpáliť klávesnice rozhorčených diskutérov do rúžova.

Ušlo mi, že sa tento rok podarilo zostaviť ideálny lajnap na Be Free, v ktorom sa našiel v prime time úplne každý, kto poslal set a nenašiel ten, čo hrá zlý minimal = má dobré kontakty?

Vypadla tento rok z hlasovania bookingových agentov, fiktívnych FB profilov a internetových robotov objektívna top stovka = cenová ponuka najdrahších/najlepších djov na svete, v ktorej si každý našiel svojho milášška na zaslúženom mieste?

Alebo ste aj vy ako takmer všetci slovenskí producenti, dji  a promotéri podľahli trendu šírenia konformných, nekonfliktných postojov a  vzájomného  rešpektu a porozumenia?

Nezabúdajme byť úprímní. Diskusia bez pretvárky a celkom na rovinu znamená viac ako zdvorilé gestá a súhlas za každú cenu. Chovajme sa zase raz ako Slováci aj preto, že:

  1. Máme ojedinelú schopnosť potlačiť zdravý rozum a dať najavo emócie vo chvíľach, kedy to nie je nutné alebo vhodné.
  2. Radosť a úspech druhých vieme z celého srdca úprimne závidieť každému, najmä ak si ho doprial na úkor nás a našich ambícií.
  3. (D)ohovoráme sa navzájom šírením pikantne zábavných informácií  o (z neznámych dôvodov) spoločensky známych,  ku ktorým sme sa ako inteligentní ľudia len omylom „preklikli“.

Úprimné emócie ako obyvkle nebudú chýbať ani na 35. pokračovaní  Covert Interests, na ktorom sa ako VIP hosť objaví za gramcami zástupca hamburskej značky Smallville, Christopher Rau.

Flexibilný a talentovaný dj, ktorý má od roku 2009 na konte dve LP a viac ako 10 vydaných EPčiek sa pomerne rýchlo vyšvihol do pozície ostro sledovaného producenta, ktorý dokáže posúvať autorské hranice s každým novým releasom. Okrem zárezov na labeloch Pampa, Mule Musiq, alebo Hypercolour, stihol Christopher založiť vlastný skvelý label Dérive a kolaborovať na ďalších projektoch ako Bon & Rau (/w Jacques Bon) alebo Roaming (/w Moomin).

Jeho individuálny prístup k tvorbe a neustávajúca snaha prinášat do svojej tvorby nové impulzy bez štýlových hraníc robia jeho produkciu nadčasovou a progresívnou (v tom dobrom slova zmysle) zároveň.

O tom, že Christopher Rau je oveľa viac ako len “dobrý dj a producent”  sa môžete presvedčiť už v piatok, 14.decembra,  v bratislavskej Radosti na Covert Interests. Ako obvykle fíčuring BBK & BigFish.

Links:
https://smallville-records.com/
https://www.discogs.com/artist/Christopher+Rau
https://soundcloud.com/christopher-rau
https://www.facebook.com/groups/covert.interests/

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/4543″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Covert Interests 35 Reveals Christopher Rau (Derive/Smallville/DE)
Christopher Rau (Derive/Smallville/DE)

BBK & BigFish (CovertInterests/SK)
Radosť Bratislava, 14.Decembra 2012
Entry: 5 Euro

Zdroj: Covert Interests