Crea Cage: Kto je vrah a kto je sluha?

Kapela Crea Cage vypúšťa ďalšiu novinku Dorian Gray zo svojho pripravovaného debutového albumu. Mladá kapela prichádza so svojím prvým videoklipom, ktorý chce poukázať na symbol a príbeh Doriana Gray, ktorý sa vracia v rôznych podobách do dnešnej doby, kde sa vraždí, klame a podvádza.

„Nie je to iba vo vzťahu k ženám či priateľom, ale hlavne k spoločnosti, kde vládnu ľudia, ktorí sa tvária ako sluhovia, no sú to vrahovia dobra, čistoty a pravej lásky … Poukazujeme na slabosti ľudí, ktorí často svoje prešľapy riešia pomocou zla a nekalých praktík. Myslia si, že svoju závislosť a slabosť dokážu skryť, no opak je pravdou … presne ako obraz Doriana Graya, hovorí basgitarista kapely Tomáš Thúr.

creacage2014pr

Skladba a klip Dorian Gray má snahu byť zároveň aj výpoveďou a postojom členov kapely k dnešnej spoločnosti. Na natáčaní sa zúčastnili aj talentované študentky zo SZUŠ Prakovce, s ktorými sa kapele dobre spolupracovalo a svoje premiérové pôsobenie pred kamerou zvládli výborne. O realizáciu klipu sa postaral skúsený team z Lorinc production.

Kapela sa momentálne stále venuje nahrávaniu svojho debutového albumu v nahrávacom štúdiu V3 sound v Hrabušiciach, kde bola produkovaná aj táto novinka. Fanúšikovia sa už čoskoro môžu tešiť na ďalšie skladby. Crea Cage sa v lete predstavia na viacerých festivaloch a celkové dianie okolo kapely môžete sledovať na ich oficiálnej fanpage: facebook.com/creacage

Zdroj: Martin Hlavatý, manažér kapely
Foto: SZUŠ Prakovce