CREAM BRATISLAVA sa tento rok blíži k vypredaniu!

Už o niekoľko týždňov, 7.10. 2016 vypukne druhý ročník tanečného ošiaľu pod legendárnou značkou CREAM. Multižánrové vystúpenia v zložení svetových a slovenských hviezd si opäť môžete vychutnať v netradičných a vysoko atraktívnych priestoroch Refinery Gallery (www.refinerygallery.sk). Kapacita celého priestoru je 2 500 osôb, pričom organizátori už teraz hlásia štvornásobne silnejší predpredaj ako minulý rok!

MS

Aj tento rok sa môžete tešiť na kvalitnú produkciu od MINISTRY (www.ministry.sk), špeciálne efekty a profesionálne uvádzacie intrá. Novinkou je OpenAir Stage, tzv. „Cream House Stage“ , kde si budete môcť vychutnať grilované špeciality a bar vo vyhrievanom stane. O komfort sa postará priame prepojenie haly so šatňami, a k dispozícii na mieste bude aj bankomat, mobilné toalety vonku a fajčiareň.

O  jedinečný hudobný zážitok sa na hlavnom stagei postarajú Rob Harnetty B2B Ed Mackie, Kristy Jay, Nifra, Markus Schulz, ATB, Eddie Halliwell, Tomcraft, Lucca. Na rovnako nadupanom OpenAir Stage to budú EKG, Mairee, Milan Lieskovsky a Robert Burian. Spolu vystúpi 13 Djov.

ATB

CREAM 2015 navštívilo až 2000 tanečných nadšencov a organizátori odhadujú tento ročník na vypredaný!

Vstupenky (vrátane všetkých poplatkov):
Tanečná plocha: 35 Eur – prístup na tanečnú plochu a OpenAir stage s grilom, parkovanie.
VIP: 50 Eur – VIP balkóny na poschodí, prístup na tanečnú plochu a na OpenAir stage s grilom, VIP bar, VIP parkovanie priamo pri klube, VIP toalety.

Viac info a lístky: www.ievogroup.com

Zdroj: Organizátor