Ďalší interpreti na festivale Votvírák chystajú špeciálne vstúpenie!

Nejen pořadatelé se pilně připravují na 13. – 15.6.2014, kdy se na letišti v Milovicích uskuteční jeden z největších multižánrových festivalů VOTVÍRÁK! WOHNOUT, nebo DJ WICH chystají překvapení!

Na Votvíráku si zahrajete vlastní recyklovaný koncert s Wohnout! Třídění odpadů na Votvíráku se značkou ČISTÝ FESTIVAL má za pět let pevně vybudovanou tradici. Kromě recyklace tradičních plastů, papíru nebo skla se letos návštěvníci dočkají recyklace kapely Wohnout. Kapela Wohnout se rozhodla v letošním roce ve spolupráci se zábavným portálem Samosebou.cz recyklovat své koncertní vystoupení na Votvíráku. Kromě obvyklého koncertního setu na pódiu bude mít několik desítek fanoušků exkluzivní příležitost zahrát si svůj vlastní koncert s touto kapelou v chillout zóně ČISTÝ FESTIVAL. Tuto možnost budou mít i v případě, že neovládají žádný hudební nástroj. Stačí vlastnit chytrý telefon nebo tablet se speciální aplikací, pomocí které doprovodí kapelu Wohnout na bicí.

wohnouti (1024x676)

Exkluzivní šanci zahrát si vlastní koncert s Wohnout získají ti návštěvníci Votvíráku, které tým projektu Čistý festival přistihne třídit odpady do speciálních barevných košů ve festivalovém areálu. Tito vybraní návštěvníci Votvíráku přistižení při třídění odpadů získají vstupenku ve formě speciální papírové pásky. V sobotu večer si pak společně zahrají speciální hodinový set s kapelou. Na úvod proběhne škola hry na bicí s bubeníkem kapely Fenkem. Potom si největší odvážlivci mohou vyzkoušet bicí battle proti Fenkovi o wohnoutí ceny. A nakonec programu si každý, kdo budou mít ve své chytrém telefonu speciální Wohnout aplikaci, zahrají několik skladeb přímo s kapelou. Speciální Wohnout aplikace bude k dispozici ke stažení již od června na App Store a Google Market, díky speciálního vysílače jí bude možné nezávisle na signálu stáhnout do mobilu také přímo v chillout zóně ČISTÝ FESTIVAL.

14.6.2014 CHILLOUT ZÓNA ČISTÝ FESTIVAL 21:00 – 22:00

Kapela WOHNOUT tak završila seznam headlinerů letošní pop&rockové sekce Votvíráku a doplnila tak sestavu: CHINASKI, TATA BOJS, NO NAME, INÉ KAFE, DIVOKEJ BILL, HORKÝŽE SLÍŽE, VYPSANÁ FIXA, MIG 21, VĚRA ŠPINAROVÁ, MANDRAGE, VISACÍ ZÁMEK, ARAKAIN, HARLEJ, ŠKWOR, KRUCIPUSK, DYMYTRY, RYBIČKY 48, STO ZVÍŘAT, MIRO ŠMAJDA, ADAM MIŠÍK, KREYSON, JAROSLAV UHLÍŘ, DESMOD, KRUCIPUSK, SKYLINE, EDDIE STOILOW, DOGA,MIRO ŠMAJDA

Hip hop stage festivalu připravuje jako zlatý hřeb speciální vystoupení rapového krále DJ Wiche! Každej přeci ví, že Česko Slovenský rap má svého krále. Každej ví, kdo to je, jak vypadá, jak se jmenuje, co dělá. Tedy i to, že král místního rapu nerapuje. Produkuje. Skrečuje. Točí. Fotí. Na co sáhne, změní na zlato. Má totiž zlatý český ručičky. Jo, jmenuje se DJ Wich a právě on bude na hiphopový stagi letošního Votvíráku tím zlatým hřebem.

wich

V hlavní roli bude jeho muzika a on sám. Ale jak to udělat, když nerapuje? Aby si sám hejpoval DJský set, to by asi na zlatý hřeb fesťáku bylo málo? No, vlastně jednoduše. Když chcete něco, co tu ještě nebylo, musíte to udělat. Vezmete více jak patnáct let jeho kariéry, prohrabete se jí a z těch několika stovek beatů, co lemují zásadní momenty domácí scény, vyberete ty nejlepší. A protože jich je hodně a rozhodně je nerapoval jeden MC, ani jedna skupina, uděláte poctivej průřez. Když ho máte, využijete toho, že se plán týká fesťáku a oslovíte všechny ty MCs, aby se zúčastnili téhle jedinečné tribute show. A aby to všechno mělo ještě větší grády, energii a prostě koule, oslovíte živou kapelu, aby to zahrála spolu s DJ Wichem. A protože the real recognizes the real, kdo jiný by to mohl hrát než #1 sound – Champion Sound? Takže DJ Wich X Champion Sound. A kdo že se vystřída na pódiu a bude si předávat majk jak štafetový kolík, aby vás provedl večerem svými rapy? MCs bude celkem 8, z Čech i Slovenska: Rytmus, Majk Spirit, Orion, Vladimir 518, Indy, La4, Boy Wonder, Paulie Garand. K tomu fousatá kapela v kompletním složení: Radimo, Mraky Mrak, Watcha, Gury. Za zvukařským pultem Tomáš Sochůrek z legendary Studia Jižák. A jako dirigent a šéf toho všeho DJ Wich, co se v pátek 13.6. na Votvíráku postaví nejen za kola z oceli… Máme crew, co čítá 14 kusů a na zážitek je zaděláno. Festival Votvírák už toho, co se hiphopu týče, viděl hodně. Krom hromady supr koncertů i projekty, které nikde jinde neuvidíte. Nejdříve největší koncertní projekt v historii domácího hiphopu, maraton 6ti konciků 6ti různých interpretů s živou kapelou Champion Sound za zády, zvěčněný do podoby DVD #1SOUND. A letos se Votvírák zapíše do historie domácího rapu znovu – projektem DJ Wich X Champion Sound. Dozvídáte se o něm v Květnu 2014, ale plánuje se a chystá už od loňského podzimu. Komplet dvoudenní program na pátek 13. a sobotu 14.6. vypadá takto: DJ WICH x CHAMPION SOUND RYTMUS EKTOR MAJK SPIRIT PRAGO UNION + Champion Sound ORION TNKD (Idea & Boy Wonder, Paulie Garand & Kenny Rough + Jakub Děkan, MC Gey, Rest & DJ Fatte) STRAPO & DJ Spinhandz JOHNY MACHETTE SEPAR LA4 SMACK SODOMA GOMORA JAMES COLE TAFROB ANDROID ASTEROID YZO EMPIRE (Logic, Jimmy Dickson, Lvcas Dope, Jackpot, CBCH & Yung Barber) MOOZA ELPE TLUSTEJ KÁRL  Festival Votvírák – největší český multižánrový hudební festival zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení proběhne od 13. do 15. června 2014 tradičně na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích Vstupenky jsou v prodeji v celé předprodejní síti společnosti Ticketstream a Ticketpro. Více informací o předprodeji a jednotlivých prodejních místech najdete na webu festivalu Votvírák v sekci vstupenky (https://www.votvirak.cz/vstupenky.php).

Zdroj: Votvírák